Naar de navigatie Naar de inhoud
Helpcentrum Helpcentrum

Ontdek ZorgkaartNederland

Pakket voor zorgverleners

Ook voor jou als zorgprofessional is het mogelijk om je eigen persoonlijke profiel op ZorgkaartNederland verder uit te breiden met behulp van het (persoonlijk) pakket voor zorgverleners.

Wat is een zorgverlenerspakket en hoe werkt het?

Het pakket voor zorgverleners geeft jou als zorgverlener toegang tot je eigen beheeromgeving met daarin de mogelijkheden om uw eigen profielpagina te verrijken met bijvoorbeeld een persoonlijke tekst, een foto en/of een video. Ook kun je een persoonlijke e-mailalert instellen zodat je op de hoogte bent wanneer één van jouw patiënten of cliënten voor jou persoonlijk een waardering heeft geplaatst.

Om een zorgverlenerspakket aan te vragen, heeft de organisatie of praktijk waar je werkt een betaald beheerpakket nodig. Pakketbeheerders kunnen de zorgverleners daarna uitnodigen voor het zorgverlenerspakket. Op die manier verifieert jouw organisatie dat jij de juiste zorgverlener bent om jouw profiel te beheren. Aan een zorgverlenerspakket zijn geen kosten verbonden.

Nadat je geverifieerd bent door jouw organisatie of praktijk, krijg je toegang tot je eigen persoonlijke beheeromgeving. Je bent hier persoonlijk de beheerder van. Ook als je bijvoorbeeld van werkgever verandert, gaat het pakket én je persoonlijke profielpagina gewoon met je mee. 

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

profielpagina

Aanvragen

Bent je zorgverlener en wil je een gratis zorgverlenerspakket aanvragen? Dan heeft jouw organisatie een betaald beheerpakket nodig. Heeft jouw organisatie al een pakket? Neem dan contact op met de pakketbeheerder in je organisatie. Als je niet weet wie dat is, neem dan gerust contact met ons op.

De beheerder van het beheerpakket van jouw organisatie kan je via de beheeromgeving een uitnodiging sturen voor het zorgverlenerspakket. 

Heeft jouw organisatie nog geen pakket? Klik dan hier voor meer informatie over de mogelijkheden en de features van de verschillende pakketten.

Wijzigen van je zorgverlenersprofiel

Activeer je pakket via de link in de uitnodigingsmail. Log in via de link Inloggen voor pakkethouders. Deze vind je in de footerteksten onder aan onze website. Inloggen geeft je toegang tot je persoonlijke beheeromgeving, met daarin alle mogelijkheden om je persoonlijke profiel op ZorgkaartNederland aan te vullen en te verrijken.

Voorbeelden

Een aantal zorgverleners gingen je al voor. Hieronder vind je een paar voorbeelden hoe andere zorgverleners hun profiel hebben ingericht.

Vragen of advies?

Het ZorgkaartNederland team helpt u graag verder. Waarover heeft u een vraag?

Pakket aanvragen

Bekijk de opties. Vragen? Onze adviseurs helpen u graag.

Mijn vermelding

De databank beheert de vermelding van zorgaanbieders. Zij kunnen u helpen bij wijzigingen.

U kunt zelf een locatie toevoegen

Mijn waarderingen

Ons redactieteam controleert of de waarderingen voldoen aan onze gedragsregels. Ook helpen zij u met uw vragen, opmerkingen en suggesties.

Op de hoogte blijven?

Wilt u net als ruim 4000 andere zorgaanbieders maandelijks geïnformeerd worden over de laatste ontwikkelingen en evenementen? Analyses, tips & tricks en ervaringsverhalen van andere gebruikers rechtstreeks in uw mailbox? Schrijf u dan nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief Op de Kaart.  

Meer artikelen over "Informatie over pakketten":

Pakket voor instellingen

Pakket voor instellingen

Laat uw waarderingen voor u werken met een beheerpakket van ZorgkaartNederland.

Link naar artikel
Pakket voor leden van Patiëntenfederatie Nederland

Pakket voor leden van Patiëntenfederatie Nederland

Dit digitale visitekaartje helpt patiënten de weg te vinden naar jouw kennis en ervaring.

Link naar artikel
Inloggen met tweefactor-authenticatie

Inloggen met tweefactor-authenticatie

Problemen met inloggen? Lees hier alle vragen en antwoorden.

Link naar artikel
Alles over "Informatie over pakketten"