Naar de navigatie Naar de inhoud
Helpcentrum Helpcentrum

Ontdek ZorgkaartNederland

Pakket voor zorgverleners

Ook voor u als zorgprofessional is het mogelijk om uw eigen persoonlijke profiel op ZorgkaartNederland verder uit te breiden met behulp van het (persoonlijk) pakket voor zorgverleners.

Wat is een zorgverlenerspakket en hoe werkt het?

Het pakket voor zorgverleners geeft u als zorgverlener toegang tot uw eigen beheeromgeving met daarin de mogelijkheden om uw eigen profielpagina te verrijken met bijvoorbeeld een persoonlijke tekst, een foto en/of een video. Ook kunt u een persoonlijke e-mailalert instellen zodat u op de hoogte bent wanneer één van uw patiënten of cliënten voor u persoonlijk een waardering heeft geplaatst.

Om een zorgverlenerspakket aan te vragen, heeft de organisatie of praktijk waar u werkt een betaald beheerpakket nodig. Pakketbeheerders kunnen de zorgverleners daarna uitnodigen voor het zorgverlenerspakket. Op die manier verifieert uw organisatie dat u de juiste zorgverlener bent om uw profiel te beheren. Aan een zorgverlenerspakket zijn geen kosten verbonden.

Nadat u geverifieerd bent door uw organisatie of praktijk, krijgt u toegang tot uw eigen persoonlijke beheeromgeving. U bent hier persoonlijk de beheerder van. Ook als u bijvoorbeeld van werkgever verandert, gaat het pakket én uw persoonlijke profielpagina gewoon met u mee. 

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

profielpagina

Aanvragen

Bent u zorgverlener en wilt u een gratis zorgverlenerspakket aanvragen? Dan heeft uw organisatie een betaald beheerpakket nodig. Heeft uw organisatie al een pakket? Neem dan contact op met de pakketbeheerder in uw organisatie. Als u niet weet wie dat is, neem dan gerust contact met ons op.

De beheerder van het beheerpakket van uw organisatie kan u via de beheeromgeving een uitnodiging sturen voor het zorgverlenerspakket. 

Heeft uw organisatie nog geen pakket? Klik dan hier voor meer informatie over de mogelijkheden en de features van de verschillende pakketten.

Wijzigen van uw zorgverlenersprofiel

Activeer uw pakket via de link in de uitnodigingsmail. Log in via de link Inloggen voor pakkethouders. Deze vindt u in de footerteksten onder aan onze homepage. Inloggen geeft u toegang tot uw persoonlijke beheeromgeving, met daarin alle mogelijkheden om uw persoonlijke profiel op ZorgkaartNederland aan te vullen en te verrijken.

Voorbeelden

Een aantal zorgverleners gingen u al voor. Hieronder vindt u een paar voorbeelden hoe andere zorgverleners hun profiel hebben ingericht.

Vragen of advies?

Het ZorgkaartNederland team helpt u graag verder. Waarover heeft u een vraag?

Pakket aanvragen

Bekijk de opties. Vragen? Onze adviseurs helpen u graag.

Mijn vermelding

De databank beheert de vermelding van zorgaanbieders. Zij kunnen u helpen bij wijzigingen.

U kunt zelf een locatie toevoegen

Mijn waarderingen

Ons redactieteam controleert of de waarderingen voldoen aan onze gedragsregels. Ook helpen zij u met uw vragen, opmerkingen en suggesties.

Op de hoogte blijven?

Wilt u net als ruim 4000 andere zorgaanbieders maandelijks geïnformeerd worden over de laatste ontwikkelingen en evenementen? Analyses, tips & tricks en ervaringsverhalen van andere gebruikers rechtstreeks in uw mailbox? Schrijf u dan nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief Op de Kaart.  

Meer artikelen over "Informatie over pakketten":

Pakket voor instellingen

Pakket voor instellingen

Laat uw waarderingen voor u werken met een beheerpakket van ZorgkaartNederland.

Link naar artikel
Kennismakingsbijeenkomsten

Kennismakingsbijeenkomsten

We helpen u graag om het meeste uit uw beheerpakket te halen.

Link naar artikel
Alles over "Informatie over pakketten"