Naar de navigatie Naar de inhoud
Helpcentrum Helpcentrum

Ontdek ZorgkaartNederland

Pakket voor zorgverleners

Ook voor u als zorgprofessional is het mogelijk om uw eigen persoonlijke profiel op ZorgkaartNederland verder uit te breiden met behulp van het (persoonlijk) pakket voor zorgverleners.

Wat is een zorgverlenerspakket en hoe werkt het?

Het pakket voor zorgverleners geeft u als zorgverlener toegang tot uw eigen beheeromgeving met daarin de mogelijkheden om een eigen profiel aan te maken d.m.v. een persoonlijke tekst en foto. Ook kunt u een emailalert instellen zodat u op de hoogte bent wanneer u gewaardeerd wordt op ZorgkaartNederland als zorgprofessional.

Om een zorgverlenerspakket aan te vragen, heeft de organisatie of praktijk waar u werkt een betaald beheerpakket nodig. Pakketbeheerders kunnen de zorgverleners daarna uitnodigen voor het zorgverlenerspakket. Op die manier verifieert uw organisatie dat u de juiste zorgverlener bent om uw profiel te beheren. Een zorgverlenersprofiel is gratis.

Nadat u geverifieerd bent door uw organisatie of praktijk, krijgt u toegang tot uw eigen persoonlijke pakket. U bent hier de beheerder van. Ook als u bijvoorbeeld van werkgever verandert, gaat het pakket met u mee.

Aanvragen

Bent u zorgverlener en wilt u een gratis zorgverlenerspakket aanvragen? Dan heeft uw organisatie een betaald beheerpakket nodig. Heeft uw organisatie al een pakket? Neem dan contact op met de pakketbeheerder in uw organisatie. Neem contact op met ons, als u niet weet wie dat is.

Aan de beheerder van het beheerpakket kunt een aanvraag doen om u uit te nodigen voor het zorgverlenerspakket. De beheerder kan u hiervoor een uitnodiging sturen. De link die uw beheerder hiervoor nodig heeft, kunnen zij krijgen via functioneelbeheer@patientenfederatie.nl

Heeft uw organisatie nog geen pakket? Vraag dan een gratis instappakket aan. Bij de meeste grotere organisaties vraagt de communicatie-afdeling dit aan.

Wijzigen van uw zorgverlenersprofiel

Activeer uw pakket via de link in de uitnodigingsmail. Log in via de link Inloggen voor pakkethouders. Deze vindt u ook rechts bovenaan onze homepage. Nu kunt u uw profiel wijzigen.

Voorbeelden

Een aantal zorgverleners gingen u al voor. Hieronder vindt u een paar voorbeelden hoe andere zorgverleners hun profiel hebben ingericht.

Vragen of advies?

Het ZorgkaartNederland team helpt u graag verder. Waarover heeft u een vraag?

Pakket aanvragen

Bekijk de opties. Vragen? Onze adviseurs helpen u graag.

Mijn vermelding

De databank beheert de vermelding van zorgaanbieders. Zij kunnen u helpen bij wijzigingen.

U kunt zelf een locatie toevoegen

Mijn waarderingen

Ons redactieteam controleert of de waarderingen voldoen aan onze gedragsregels. Ook helpen zij u met uw vragen, opmerkingen en suggesties.

Meer artikelen over "Informatie over pakketten":

Pakket voor instellingen

Pakket voor instellingen

Haal meer uit uw vermelding met een beheerpakket van ZorgkaartNederland.

Link naar artikel
Alles over "Informatie over pakketten"