Naar de navigatie Naar de inhoud

SVRZ Ter Schorre, centrum voor zorg en revalidatie

Revalidatiezorg

7
.4

uit 13 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Deze locatie levert ook Verpleeghuiszorg.

Over SVRZ Ter Schorre, centrum voor zorg en revalidatie

Ter schorre ligt in de Zeeuws Vlaamse stad Terneuzen. Het ligt op 1 km afstand van het centrum van Terneuzen. Op 50 meter afstand is een winkelcentrum en een park. Ook de bushalte is vlakbij.

Als u Ter Schorre binnen wandelt, ziet u rechts ons restaurant. Hier kunnen cliënten samen met hun bezoek, medewerkers, vrijwilligers en omwonenden genieten van koffie/thee met iets lekkers, een heerlijke maaltijd of een drankje. 

In Ter Schorre kunnen ongeveer 150 cliënten wonen. Er zijn woongroepen somatiek, groepswonen dementie en 30 kamers voor revalidatiecliënten. Ook bieden we tijdelijk verblijf voor bijvoorbeeld palliatieve zorg of crisis zorg. In het algemeen kan gesteld worden dat in Ter Schorre specialistische zorg wordt verleend die in de thuissituatie niet te realiseren is.

Het is belangrijk dat bewoners zoveel mogelijk hun leven kunnen blijven leiden zoals ze dat gewend zijn. Door kleinschalige woonvormen benaderen we zoveel mogelijk de thuissituatie. De bewoners hebben hun eigen kamer/appartement die gedeeltelijk zelf ingericht kan worden met hun eigen meubels. In een gezamenlijke woonkamer of ontmoetingsruimte kan men elkaar ontmoeten en samen eten. De bestaande activiteiten en het sociale netwerk wordt zoveel mogelijk in stand gehouden. Familie, buurtbewoners, mantelzorgers, vrijwilligers… iedereen is welkom!

Waarderingen historie

2023
9.5
4 waarderingen
2022
7.1
2 waarderingen
2021
7.6
3 waarderingen
2020
5.8
3 waarderingen
2019
6.7
3 waarderingen
2018
6.3
4 waarderingen
2017
8.7
5 waarderingen
2016
8.2
47 waarderingen
2015
5.7
4 waarderingen
2012
4.8
1 waardering
2010
7.7
27 waarderingen

Recente waarderingen

15 september 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik ben er 4 weken geweest om te revalideren. Fijn personeel van arts tot keukenmedewerkers. Heel tevreden over de afdeling. Dank jullie!

17 augustus 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik heb 2 maanden doorgebracht in Ter Schorre. Iedereen is daar aardig en ze weten wat ze moeten doen. Om te revalideren is het belangrijk dat je zoveel mogelijk zelf doet en hulp vraagt waar nodig....

9.3
Lees meer
29 juni 2023 - Geplaatst door de redactie

Na een warm onthaal heb ik mijn verblijf, van ongeveer 9 weken, als zeer prettig ervaren. Het personeel van verdieping 1 is zeer deskundig, vriendelijk, behulpzaam en zeer cliënt gericht. Het eten...

Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie:

Verhagen, E.F.T.M.

Beroep

Specialist Ouderengeneeskunde

Zorginstelling

SVRZ Ter Schorre, centrum voor zorg en revalidatie, Terneuzen
3.6

2 waarderingen

Molkenboer, P.M.L.

Beroep

Logopedist

Zorginstelling

SVRZ Ter Schorre, centrum voor zorg en revalidatie, Terneuzen
-

0 waarderingen