Naar de navigatie Naar de inhoud

Lelie zorggroep, Agathos Ambulante hulpverlening Walcheren

Geestelijke gezondheidszorg

9
.1

uit 12 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Lelie zorggroep, Agathos Ambulante hulpverlening Walcheren

In Walcheren en Zeeuws Vlaanderen biedt ons team intensief ambulante hulpverlening aan kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen. Ambulant betekent dat de medewerker bij de hulpvrager  thuis komt. De hulpverlening heeft als doel de zelfredzaamheid van de hulpvrager te vergroten door het aanleren van praktische vaardigheden en het aanreiken van handvatten.

Daarnaast bieden wij begeleid bezoek. Dit gaat om situaties waarbij de omgang tussen ouder(s) en kind toezicht vraagt. ons team is breed gespecialiseerd in de verschillende en diverse hulpverleningssituaties. Onze doelgroep bestaat uit gezinnen, kinderen, jongeren en volwassenen.

Ook hebben wij een team dat de Schipaanpak uitoefent. Voor ouders die gescheiden zijn met kinderen of ouders waar de relatie moeizaam verloopt wat de ontwikkeling van het kind in de weg staat. We leveren dat eveneens in Zeeuws Vlaanderen en Walcheren. U word uitgenodigd in ons kantoor te Terneuzen of Middelburg. Goes is evt ook een optie als een van de ouders in die regio woont.

Waarderingen historie

2023
7.8
1 waardering
2022
9.0
3 waarderingen
2021
7.6
2 waarderingen
2020
9.9
5 waarderingen
2019
9.8
3 waarderingen
2018
8.0
2 waarderingen

Recente waarderingen

22 juli 2023 - Geplaatst door de redactie

allen maken werk van hun werk, top

7.8
Lees meer
19 november 2022 - Geplaatst door de redactie

Fijne begeleiding, ook zeker erg fijn dat de hulpverlener aan huis komt. Er werd goed gewerkt aan de, samen met mij opgestelde, doelen. Frequentie was flexibel te regelen indien nodig. Hulpverlener...

Reactie van/namens Lelie zorggroep, Agathos Ambulante hulpverlening Walcheren - Middelburg

Mooi om te lezen dat alles naar tevredenheid verliep. Dank voor uw waardering.

8.2
Lees meer
14 april 2022 - Geplaatst door de redactie

Zeer fijne zorgverleners! 5 jaar lang met ze opgetrokken, in lief en leed. Inmiddels heb ik mijn leven weer terug op de rails gekregen en is de zorg afgesloten. Ik ben dankbaar dat deze organisatie...

Reactie van/namens Lelie zorggroep, Agathos Ambulante hulpverlening Walcheren - Middelburg

Allemaal tienen!! Dank voor uw lovende woorden. Mooi om te lezen dat u dankzij onze hulp uw leven weer op de rit heeft gekregen.

Bekijk alle waarderingen

Socials