Naar de navigatie Naar de inhoud

Mentaal Beter - Tiel

GGZ

8
.9

uit 106 waarderingen

Over Mentaal Beter - Tiel

Welkom bij Mentaal Beter Tiel

Op onze praktijk behandelen wij kinderen, jongeren en volwassenen met uiteenlopende lichte tot matig-ernstige psychische klachten. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van depressieangststoornissen, traumaADHD en autisme.

Bij Mentaal Beter zorgen we ervoor dat de behandeling aansluit op persoonlijke behoeften. Immers zijn geen twee kinderen, jongeren of volwassenen hetzelfde. We werken op een duidelijke en doelgerichte wijze, waarbij actief samenwerken aan het herstel een belangrijke rol speelt.

Wat kun je verwachten bij Mentaal Beter?

Direct na aanmelding bij Mentaal Beter kan er snel een intakegesprek worden ingepland. Tijdens de intakefase kijken we samen naar de klachten die spelen. Vervolgens zal er in overleg met o.a. een hoofdbehandelaar een diagnose worden gesteld en een behandelplan worden opgemaakt. Daarna start de behandeling. In sommige gevallen zal een behandeling worden aangevuld met een online behandelprogramma (e-health). Dit houdt in dat er naast persoonlijke face-to-face gesprekken met de behandelaar, ook thuis op eigen gemak online verder kan worden gewerkt aan het herstel.

Ons streven is om zo kort mogelijk te behandelen, maar altijd zolang als nodig is. Tijdens de behandeling meten we de effectiviteit van de behandeling met behulp van vragenlijsten en bespreken we samen de vooruitgang. Zo zorgen we voor een optimaal resultaat en kunnen we bijsturen als dat nodig is.

Misschien een beetje spannend, maar je bent in goede handen

Voor de eerste keer naar een psycholoog gaan, kan erg spannend zijn. Maar wees gerust, je bent bij ons in goede handen. Niet alleen hebben onze behandelaren al jarenlange ervaring, je hebt te allen tijde ook inspraak op de behandeling. Voel je je ergens niet fijn bij, dan zoeken we samen naar een oplossing. Je staat er nooit helemaal alleen voor.

Waarderingen historie

2022
9.0
34 waarderingen
2021
9.1
50 waarderingen
2020
8.4
21 waarderingen
2019
9.7
1 waardering
2018
9.0
4 waarderingen
2017
4.0
2 waarderingen

Recente waarderingen

1 december 2022 - Geplaatst door de redactie

Ik wacht al ruim 6 weken op de uitslag van onderzoek. Ik probeer daar al tijden mee over in contact te komen. Dan worden er beloftes gedaan die nog nooit nagekomen zijn. Het is nu wel eens genoeg.

Reactie van/namens Mentaal Beter - Tiel - Tiel

Wat vervelend dat je al een tijd wacht op de uitslag van het onderzoek. Mocht je dit nog niet geprobeerd hebben kan je het beste...

3.2
Lees meer
25 november 2022 - Geplaatst door de redactie

Mentaal beter doet haar naam recht aan: dankzij hun zeer professionele behandeling ben ik enorm opgeknapt! Dank Lieneke, voor je betrokkenheid en op maat gerichte behandeling.

Reactie van/namens Mentaal Beter - Tiel - Tiel

Wauw! Hartelijk dank voor deze positieve en persoonlijke waardering van onze zorg. Wat fijn om te lezen dat we je hebben kunnen...

9.7
Lees meer
25 november 2022 - Geplaatst door de redactie

Mentaal Beter heeft mij enorm geholpen. Het is fijn om een luisterend oor te hebben. Herman de Hoogh is echt een hele fijne man. Door de goede vragen te stellen heeft hij mij verder geholpen in mijn...

Reactie van/namens Mentaal Beter - Tiel - Tiel

Wauw! Wat een mooie en persoonlijke waardering van onze zorg, bedankt! Namens Mentaal Beter wensen we je nog veel geluk en...

9.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen