Naar de navigatie Naar de inhoud

Mentaal Beter - Tiel

Geestelijke gezondheidszorg

9
.0

uit 112 waarderingen

Over Mentaal Beter - Tiel

Welkom bij Mentaal Beter Tiel

Op onze praktijk behandelen wij kinderen, jongeren en volwassenen met uiteenlopende lichte tot matig-ernstige psychische klachten. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van depressieangststoornissen, traumaADHD en autisme.

Bij Mentaal Beter zorgen we ervoor dat de behandeling aansluit op persoonlijke behoeften. Immers zijn geen twee kinderen, jongeren of volwassenen hetzelfde. We werken op een duidelijke en doelgerichte wijze, waarbij actief samenwerken aan het herstel een belangrijke rol speelt.

Wat kun je verwachten bij Mentaal Beter?

Direct na aanmelding bij Mentaal Beter kan er snel een intakegesprek worden ingepland. Tijdens de intakefase kijken we samen naar de klachten die spelen. Vervolgens zal er in overleg met o.a. een hoofdbehandelaar een diagnose worden gesteld en een behandelplan worden opgemaakt. Daarna start de behandeling. In sommige gevallen zal een behandeling worden aangevuld met een online behandelprogramma (e-health). Dit houdt in dat er naast persoonlijke face-to-face gesprekken met de behandelaar, ook thuis op eigen gemak online verder kan worden gewerkt aan het herstel.

Ons streven is om zo kort mogelijk te behandelen, maar altijd zolang als nodig is. Tijdens de behandeling meten we de effectiviteit van de behandeling met behulp van vragenlijsten en bespreken we samen de vooruitgang. Zo zorgen we voor een optimaal resultaat en kunnen we bijsturen als dat nodig is.

Misschien een beetje spannend, maar je bent in goede handen

Voor de eerste keer naar een psycholoog gaan, kan erg spannend zijn. Maar wees gerust, je bent bij ons in goede handen. Niet alleen hebben onze behandelaren al jarenlange ervaring, je hebt te allen tijde ook inspraak op de behandeling. Voel je je ergens niet fijn bij, dan zoeken we samen naar een oplossing. Je staat er nooit helemaal alleen voor.

Waarderingen historie

2023
9.0
3 waarderingen
2022
9.1
37 waarderingen
2021
9.1
50 waarderingen
2020
8.4
21 waarderingen
2019
9.7
1 waardering
2018
9.0
4 waarderingen
2017
4.0
2 waarderingen

Recente waarderingen

1 februari 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik kon snel terecht bij MentaalBeter! Ik heb een traject gelopen wat ten alle tijden bespreekbaar was met mijn behandelaar. Mijn behandelaar gaf mij inzicht op hoe een behandeling zou verlopen en wat...

9.8
Lees meer
25 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

Het onderzoek was goed vormgegeven. Ik ben hier heel tevreden over! Het was alleen jammer dat ze weinig kennis van autisme hebben, maar Herman en Noëlle hebben daarin wel meegedacht.

8.2
Lees meer
5 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik heb de zorg bij Mentaal Beter als prettig ervaren. Ik kwam uit een ander traject die onvoldoende bleek te zijn en zodoende ben ik bij Mentaal Beter beland om mijn klachten verder onder de loep te...

Reactie van/namens Mentaal Beter - Tiel - Tiel

Wauw, hartelijk dank voor deze positieve en persoonlijke waardering van onze zorg. Wat fijn om te lezen dat je onze online...

9.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen