Naar de navigatie Naar de inhoud

Somental Care Arnhem

Geestelijke gezondheidszorg

-

Er zijn nog geen waarderingen.

vrijdag
8:30 - 17:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
8:30 - 17:30
dinsdag
8:30 - 17:30
woensdag
8:30 - 17:30
donderdag
8:30 - 17:30

Over Somental Care Arnhem

Somental Care Arnhem is een ambulante zorginstelling in de basis en gespecialiseerde GGZ voor personen van 18 jaar en ouder die lijden aan matig tot ernstige complexe psychosomatische stoornissen (angst- en depressieve stemmingsstoornissen, dwangstoornis, trauma, cluster C persoonlijkheidsstoornis en somatisch symptoomstoornissen).

Somental Care biedt een uitgebreid diagnostisch programma op basis waarvan gericht eerste, tweede en derdelijns behandeladvies kan worden gegeven.

Binnen de gespecialiseerde GGZ wordt een intensief, multidisciplinair en begrensd psychosomatisch behandelprogramma aangeboden. De behandeling bestaat uit een combinatie van diverse therapieen gebaseerd op cognitieve gedragstherapie, psychosomatische behandeling, beweegtherapie en leefstijl en vitaliteit interventies. Op basis van de diagnostiek wordt in samenspraak met de client een keuze gemaakt uit een van de bewezen behandelprogramma’s en wordt hier maatwerk aan toegevoegd. De behandeling wordt uitgevoerd door een multidisciplinair team van psychiaters, klinisch psychologen, GZ-psychologen, psychotherapeuten, psychologen en psychomotorisch therapeuten.

Het behandelprogramma richt zich op blijvende gedragsverandering waardoor er sprake is van duurzaam herstel. Dit houdt in dat het resultaat van de behandeling tot zelfs een jaar na afloop van de behandeling aanhoudt of zelfs nog verbetert.

Behandeldoelen die in samenspraak met de cliënt worden opgesteld zijn gebaseerd op positieve gezondheid. 

Samenwerking wordt aangegaan in de regio met alle relevante netwerken zoals huisartsen, POH GGZ en hun organisaties, met gezondheidscentra, ziekenhuizen, klinieken van medisch specialistische zorg, arbodiensten en werkgevers.

Nog geen waarderingen

Help anderen kiezen door de eerste waardering over Somental Care Arnhem te Arnhem te plaatsen: Waarderen