Naar de navigatie Naar de inhoud

Amarijn, Hospice Het Clarahofje

Hospicezorg

9
.8

uit 20 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Amarijn, Hospice Het Clarahofje

Wat is onze visie?

Hospice Het Clarahofje biedt een thuis aan mensen in de laatste levensfase en hun naasten. De zorg die daarbij verleend wordt, is gericht op het voorkomen en verlichten van lichamelijk en geestelijk lijden. Er is aandacht voor de verwerking en beleving van het ziek zijn, zowel voor de bewoner als de naasten.

Gastvrijheid, privacy en kwaliteit van zorg zijn belangrijke uitgangspunten. Het hospice benadert vanuit een liefdevolle, gelijkwaardige verbondenheid een ieder met respect, als uniek persoon, met een eigen levensgeschiedenis en een eigen levenseinde. De bewoner staat centraal.

 

 

 

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

De zorg aan de bewoners en naasten wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit, de zorg is professioneel en persoonlijk. Het hospice heeft oog voor de naasten en mantelzorgers. Zorgtaken kunnen worden overgenomen zodat de naasten alle gelegenheid hebben zich te richten op het naderende afscheid. Het hospice streeft een brede bekendheid na in de omgeving en is toegankelijk voor iedereen.Samenwerking staat centraal, dit wordt op alle onderdelen van de organisatie nagestreefd. Er wordt gewerkt vanuit vertrouwen en transparantie.

Waarderingen historie

2024
9.7
2 waarderingen
2023
9.9
4 waarderingen
2022
9.8
5 waarderingen
2021
9.7
7 waarderingen
2020
10
2 waarderingen
2019
9.9
7 waarderingen
2018
9.1
3 waarderingen
2017
9.3
3 waarderingen

Recente waarderingen

14 mei 2024 - Geplaatst door de redactie

Zeer vredige sfeer, goede zorg. Respectvol. De uitgeleide na het overlijden is zo ontzettend mooi en respectvol. Mijn moeder heeft zelf gekozen voor BSTED.

E-mailadres
9.3
Lees meer
23 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Het Clarahofje en al haar medewerkers en vrijwilligers zijn betrokken mensen die iedereen met warme zorg en aandacht in staat stellen om nog een aantal dagen, weken of maanden in goede sfeer bij...

E-mailadres
13 november 2023 - Geplaatst door de redactie

Dit is een plaats waar je uitstekende zorg, respect, gastvrijheid en huiselijkheid ervaart. Het intake gesprek voelde direct goed. Er zijn ruime kamers en het is een rustige stille locatie. De...

E-mailadres
9.7
Lees meer
Bekijk alle waarderingen