Naar de navigatie Naar de inhoud

Attent Zorg en Behandeling, Regina Pacis, Hospice De Baroktuin

Hospicezorg

9
.2

uit 9 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Deze locatie levert ook Revalidatiezorg en Verpleeghuiszorg.

Over Attent Zorg en Behandeling, Regina Pacis, Hospice De Baroktuin

Wat is onze visie?

Attent wil deskundige zorg en behandeling bieden die dichtbij en vertrouwd zijn. Dit doet zij door haar diensten sterk regionaal aan te bieden met medewerkers die lokaal georiënteerd zijn. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van nauwe samenwerking met de lokale gemeenschap, omdat wij denken dat dat aansluit bij de wensen en vertrouwde omgeving van de cliënt. We noemen dat community care of gemeenschapszin. Attent biedt de ondersteuning die nodig is om de zelfredzaamheid van de cliënt te bevorderen en neemt de zorg over als dat nodig is. Eenvoudig en specialistisch; thuis of in onze huizen.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Hospice De Baroktuin

De Baroktuin is een hospice unit met tien appartementen die speciaal bestemd zijn voor het bieden van palliatieve zorg. Deze eenpersoons appartementen zijn volledig en modern ingericht met o.a. telefoon, televisie, audio-installatie en internetaansluiting. Ook heeft u (beperkt) de mogelijkheid om met uw eigen meubelen een persoonlijke sfeer te creëren. De Baroktuin kent geen bezoektijden, u bepaalt of en wanneer u bezoek wilt ontvangen.

Associatie voor High Care Hospices. 2014-10-03_Logo_associatie_high_care_hospices_111_33_80.jpg

Vanaf 1 oktober 2014 is de Palliatieve Unit in Regina Pacis, welke deel uitmaakt van het Palliatief Netwerk Arnhem en omgeving, lid geworden van de Associatie voor High Care Hospices.

Een audit van de palliatieve unit en controle-interviews met diverse medewerkers heeft tot deze toelating geleid. De AHCH staat voor geprotocolleerde hoogwaardige zorg aan mensen die in een palliatieve fase zijn gekomen van hun ziekte met vaak complexe zorgvragen. High Care Hospices vervullen een bijzondere rol in het Nederlandse palliatieve veld. Ze zijn kleinschalig, zeer professioneel en gespecialiseerd en laagdrempelig.

Het is altijd mogelijk de locatie te bezoeken op afspraak. Hiertoe kunt u contact opnemen met de cliëntadviseurs van Attent Zorg en Behandeling, regio Arnhem Overbetuwe: 026-3847400.

Waarderingen historie

2024
9.2
3 waarderingen
2022
10
3 waarderingen
2021
9.5
2 waarderingen
2020
6.5
1 waardering

Recente waarderingen

3 mei 2024 - Geplaatst door de redactie

Niets kan beter, voor iedereen aanbevollen! Enige dat mij spijt is dat ik niets aan het bovenstaande kan toevoegen.

E-mailadres
22 april 2024 - Geplaatst door de redactie

Over het algemeen is de zorg prima, alleen het ontbijt en lunch de boterham in stukjes gesneden dat hoeft van mij niet, dat kan ik nog prima zelf doen

E-mailadres
7.5
Lees meer
6 april 2024 - Geplaatst door de redactie

Onze moeder/oma heeft liefdevolle en professionele zorg gehad in jullie hospice. Stuk voor stuk toppers! Ook wij als familie zijn erg fijn ontvangen en onze moeder/oma heeft het erg fijn gevonden bij...

E-mailadres
Bekijk alle waarderingen