Naar de navigatie Naar de inhoud

Zonnehuisgroep Noord, Hospice de Mantel

Hospicezorg

9
.4

uit 31 waarderingen

Over Zonnehuisgroep Noord, Hospice de Mantel

Wat is onze visie?

Zonnehuisgroep Noord verleent specialistische zorg en behandeling aan mensen thuis of in een Zonnehuis, Woonhaven of Hospice. Ons werkgebied omvat de provincie Groningen. Wij organiseren de zorg om de cliënt heen, samen met anderen (familie, naasten, vrijwilligers en eventueel andere zorgverleners). De zorg verlenen wij zoveel mogelijk in de buurt. Wij gaan voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de zorg nog beter te maken.

"Wat voor een cliënt de dag de moeite waard maakt, daar doen we het voor."

De cliënt kan zichzelf zijn en zijn eigen leven leiden, ongeacht de beperkingen die er zijn. We vragen actief aan de cliënt naar zijn wensen en kijken naar de mogelijkheden. Wij stemmen de zorgvraag en het zorgantwoord op elkaar af. De cliënt houdt zelf de regie, met ondersteuning van onze deskundige medewerkers.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Hospice de Mantel biedt palliatief-terminale zorg aan mensen met een levensverwachting van minder dan drie maanden. Het biedt een warme omgeving waar de cliënt samen met familie en dierbaren kan zijn. Hospice de Mantel maakt deel uit van Zonnehuis Oostergast. Ons doel is dat mensen steun, veiligheid en vertrouwen ervaren in hun laatste levensfase. Dat de cliënt zich zo geborgen voelt, dat hij het leven kan loslaten als het moment van sterven is aangebroken. Persoonlijke wensen, aandacht en eigenheid staan centraal.

Hospice de Mantel is een hospice met 24-uurs zorg. De arts van de hospice is gespecialiseerd in palliatief-terminale zorg en werkt intensief samen met een vast zorgteam.

 

Waarderingen historie

2024
9.9
4 waarderingen
2023
9.5
9 waarderingen
2022
9.5
9 waarderingen
2021
9.2
9 waarderingen
2020
10
1 waardering
2019
10
1 waardering
2018
9.7
3 waarderingen

Recente waarderingen

28 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Wij hebben ons hier thuis gevoel. De verzorging was super. Er was altijd aandacht voor je en alles kon. Mijn partner is er super goed verzorgd. Hierdoor heb ik er een fijne herinnering aan over...

15 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Er wordt de tijd genomen voor je, zowel de patiënt als de familie.

13 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

De vrijwilligers en de verpleging van de Mantel hebben tijdens het verblijf van onze moeder er alles aan gedaan om haar zo'n fijn mogelijke tijd te geven. Mijn moeder voelde zich veilig en gehoord en...

Bekijk alle waarderingen

Socials