Naar de navigatie Naar de inhoud

Huidtherapie Gelderblom

Huidtherapie

9
.8

uit 19 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

vrijdag
Gesloten

Open om 8:30 - 18:00

zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
8:30 - 21:00
dinsdag
8:30 - 21:00
woensdag
9:00 - 17:30
donderdag
8:30 - 21:00

Over Huidtherapie Gelderblom

Allround praktijk voor huid- en oedeemtherapie.

Wij kunnen het grootste deel van huid- en oedeemproblemen snel en effectief behandelen en helpen je zo een positieve verandering te realiseren.

Mandy legt uit wat het probleem is: “Zeker over oedeem is veel onduidelijkheid. Kort gezegd: oedeem is overtollig vocht in meestal de armen, maar ook in benen of andere plekken in het lichaam. Het kan erfelijk zijn of een gevolg van ziekte, en de klachten zijn vaak chronisch. Wij kunnen je leren omgaan met jouw oedeemprobleem. Zie je huid als je grootste en belangrijkste orgaan. Het gaat ons hele leven mee en wordt letterlijk door het leven getekend. Waar het omgaat is of je een probleem hebt waar je zelf iets mee wilt. Heb je er echt last van? Wij kunnen je helpen: of het nu gaat om een klein wratje, acne, een pigmentvlek die opeen zichtbaar vervelende plek zit of om opgezwollen ledematen.

"We vinden het erg belangrijk om drempels weg te nemen en huidproblemen bespreekbaar te maken. Daarom is iedere intake bij ons gratis en krijg je eerlijk advies over wat ermogelijk is met jouw huidvraag. Hierbij zorgen we ervoor dat jij je welkom voelt en krijg je allepersoonlijke aandacht bij de huidtherapeut bij wie jij je op je gemak voelt. Omdat huid- enzeker oedeemproblemen zo divers zijn is een stukje uitleg belangrijk om samen te bepalenwat voor jou effectief is."

”Onze visie is om je snel in een zo beperkt aantal mogelijke behandelingen te kunnen helpen. Niet eindeloos doorbehandelen, maar effectief bekijken wat nodig is en hier een doelgericht plan op maken. Daarom werken wij met de nieuwste technologie en doen we mee aan diverse onderzoeken om innovatie te stimuleren. In onze praktijk werken uitsluitend HBO opgeleide huidtherapeuten en worden we ondersteund door dermatologen, huisartsen en andere zorgprofessionals bij bijvoorbeeld een gecompliceerde wond. We werken met cosmetische behandelingen en lasertherapie en zijn gespecialiseerd in medische behandelingen. Het fijne aan dit werk is dat we mensen van alle leeftijden kunnen helpen. Zo helpen we baby’s, maar isonze oudste klant 115! En daar zijn we trots op,” besluit Mandy.

Wij werken alleen met huidtherapeuten die lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd staan in het Kwaliteitsregister Paramedici. Al onze huidtherapeuten volgen jaarlijks diverse scholingen om hun kennis en kunde actueel te houden en op een hoog niveau.

Waarderingen historie

2023
9.8
18 waarderingen
2022
9.9
1 waardering
2019
10
1 waardering
2017
10
1 waardering
2016
9.3
1 waardering
2014
9.3
3 waarderingen

Recente waarderingen

31 augustus 2023 - Geplaatst door de redactie

Proffesionele praktijk. Zeer schoon, fijne medewerkers, heerlijke muziek, goede behandeling. Kortom, een zeer prettige praktijk. Ik ben heel tevreden.

9.9
Lees meer
18 augustus 2023 - Geplaatst door de redactie

Alles ging perfect. Ik had een rood plekje/bobbeltje in me gezicht. Alles netjes besproken en wat ik kon verwachten. Het is nu helemaal weg zeer tevreden echt een aanrader deze kliniek! Nog ik ooit...

14 augustus 2023 - Geplaatst door de redactie

Al vele jaren heel fijn geholpen door Mandy. Zelfs nu ik op Texel woon blijf ik daar heen gaan.

Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 5 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

Gelderblom, M.

Beroep

Huidtherapeut

Zorginstelling

Huidtherapie Gelderblom, Vlaardingen
-

0 waarderingen

Olsthoorn, R.J.C.M.

Beroep

Huidtherapeut

Zorginstelling

Huidtherapie Gelderblom, Vlaardingen
-

0 waarderingen

Reijm, L.C.

Beroep

Huidtherapeut

Zorginstelling

Huidtherapie Gelderblom, Vlaardingen
-

0 waarderingen

Bekijk alle specialisten