Naar de navigatie Naar de inhoud

Isis Kraamzorg

Kraamzorg

9
.7

uit 277 waarderingen

Over Isis Kraamzorg

Isis Kraamzorg biedt kraamzorg voor jou en je gezin. We bereiden je voor op de kraamtijd en het ouderschap en bieden assistentie en zorg bij de bevalling. Tijdens de kraamtijd zorgen wij voor een warme en ontspannen start. Ieder gezin voelt zich thuis bij Isis Kraamzorg! 

Wij geven persoonlijke en volledige zorg en streven naar één kraamverzorgende tijdens de gehele kraamperiode. Wij zorgen voor fijne herinneringen aan je kraamtijd!

Ieder gezin is uniek en heeft haar eigen wensen en behoeften. Wij passen ons hierop aan en zorgen voor een warme en vertrouwelijke sfeer tijdens de kraamtijd. Isis Kraamzorg is een organisatie met deskundige kraamverzorgenden. We bereiden je voor op de kraamtijd en het ouderschap en bieden assistentie en zorg bij de bevalling. We werken nauw samen met verloskundigen, gynaecologen en ziekenhuizen en hebben een contract met alle zorgverzekeraars. Wij hebben uitgebreide kennis rond borstvoeding met lactatiekundigen en borstvoedingscoaches in dienst.

Ons doel is dat jij/jullie als ouder(s) na de kraamweek vol vertrouwen zijn als het gaat om zelfstandig te kunnen zorgen voor je kindje.

Isis Kraamzorg heeft ook een eigen Kraambank. Als je een babyuitzet niet zelf kunt betalen, kun je een beroep doen op de Kraambank. De kraambank zamelt tweedehands babykleding- en artikelen in en geven die via de Kraambank door aan gezinnen die het nodig hebben. 

Waarderingen historie

2023
9.7
27 waarderingen
2022
8.0
6 waarderingen
2021
9.8
88 waarderingen
2020
9.7
124 waarderingen
2019
9.7
125 waarderingen
2018
9.5
138 waarderingen
2017
9.4
145 waarderingen
2016
10
1 waardering
2012
9.8
2 waarderingen

Recente waarderingen

13 september 2023 - Geplaatst door de redactie

De organisatie heeft tijdens de voldoende zwangerschap informatie verstrekt over de zwangerschap, bevalling en periode erna. De afspraken die tijdens de intake zijn gemaakt zijn goed na gekomen. De...

Reactie van/namens Isis Kraamzorg - Heerenveen

Dankjewel voor deze uitgebreide feedback. Daar zijn we blij mee. Fijn dat jullie een mooie kraamweek hebben gehad. Veel geluk!

9.5
Lees meer
9 september 2023 - Geplaatst door de redactie

De kraamverzorgster was zeer kundig, vriendelijk en zorgde voor ons hele gezin. We missen haar gezelligheid en raden iedereen aan om voor Isis te kiezen als Kraamzorgorganisatie.

Reactie van/namens Isis Kraamzorg - Heerenveen

Dankjewel voor de aanbeveling! en fijn dat jullie terugkijken op een mooie kraamweek. Veel geluk!

9.8
Lees meer
5 september 2023 - Geplaatst door de redactie

Super fijne kraamverzorgsters gehad. Eentje was een stagiaire en de ander was officieel van het groene kruis. Ze waren super aardig, gaven ons ruimte om tot rust te komen en kwamen met super adviezen...

Reactie van/namens Isis Kraamzorg - Heerenveen

Dankjewel voor deze mooie waardering! veel geluk!

9.5
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials