Naar de navigatie Naar de inhoud

Park Medisch Centrum en Parkkliniek

Centrum voor orthopedie en beweging

9
.5

uit 726 waarderingen

donderdag
7:00 - 17:30
vrijdag
7:00 - 17:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
7:00 - 17:30
dinsdag
7:00 - 17:30
woensdag
7:00 - 17:30

Over Park Medisch Centrum en Parkkliniek

Park Medisch centrum & Parkkliniek zijn instellingen voor de specialismen Orthopedie, Neurochirurgie en Plastische Chirurgie.

 

In onze geavanceerde kliniek komen we optimaal tegemoet aan de wensen van patiënten met behandelingen volgens de beste medische behandelingsmethoden gecombineerd met een persoonlijke individuele benadering. Wij onderscheiden ons door deze patiëntgerichte benadering met deskundige medewerkers met een laagdrempelige communicatie met patiënten en onderling. Wij hebben korte wachttijden.

 

Door de kleinschaligheid en het beperkte aantal specialismen werken wij zeer efficiënt in een prettige werkomgeving. Het leveren van goede zorg en het bewaken van de veiligheid van de patiënt hebben een prominente rol. Door de teamgeest, en onze waarden en normen kan eenieder die hier werkzaam is daarop aangesproken worden.

 

Voor onze artsen bieden wij een efficiënte organisatie die kan inspelen op hun wensen en eisen. De basis voor goede en verantwoorde zorgverlening ligt bij onze medewerkers, die deskundig zijn. Benodigde trainingen worden verzorgd.

 

Voor de Orthopedie zijn wij een grote aanbieder in de regio. Door ons te beperken tot de veel voorkomende verrichtingen kunnen wij ons specialiseren en onderscheidend zijn. Het doel is om de beste kliniek op het gebied van de knieprothese te worden. Hiervoor hebben wij een zeer hoogwaardig team van artsen samengesteld. 

 

Voor de Neurochirurgie zijn wij het speerpunt op het gebied van de behandeling van hernia. U kunt bij ons onder andere terecht voor de PTED techniek.

 

Ten aanzien van de Plastische Chirurgie willen wij de grootste aanbieder van zorg in de directe omgeving zijn. Dit willen we bereiken door de tevreden patiënt te zien als ambassadeur van onze instelling in combinatie met een concurrerende prijsstelling.

 

We zoeken de samenwerking met andere instellingen wanneer dit past bij het optimaliseren van de geleverde zorg.

 

Infectiepreventie is als onderdeel van de veiligheid voor de patiënten zeer belangrijk binnen Parkkliniek en Park Medisch Centrum.

 

Al onze voorzieningen dienen voor het kunnen aanbieden van de beste behandelingen met minimaal risico voor de patiënt en het leveren van comfort voor onze patiënten. De voorzieningen voldoen blijvend aan alle eisen van onze artsen, de vakgroepen en de eisen van wet- en regelgeving.

 

Onze zorgdienstverlening, aanbieden van dagbehandelingen voor andere instellingen, willen we uitbreiden door bovenstaande waardoor ook hun patiënten en artsen tevreden zijn over samenwerking  en resultaten.

 

Park Medisch Centrum & Parkkliniek voldoet aan de eisen van wet- en regelgeving en kansen voor verbetering worden dagelijks doorgevoerd.

Waarderingen historie

2022
9.6
182 waarderingen
2021
9.6
275 waarderingen
2020
9.6
183 waarderingen
2019
9.5
72 waarderingen
2018
8.9
30 waarderingen
2017
9.6
23 waarderingen
2016
9.6
11 waarderingen
2015
9.2
3 waarderingen
2013
9.3
1 waardering
2012
9.2
2 waarderingen
2011
9.5
1 waardering
2010
8.8
1 waardering

Recente waarderingen

16 augustus 2022 - Geplaatst door de redactie

Uitstekende kliniek met betrokken medewerkers. Veel persoonlijke aandacht en medische controle. De 1-persoonskamer is een uitkomst. Klasse.

12 augustus 2022 - Geplaatst door de redactie

Alles is precies verlopen zoals gedacht. Dr. Schroeder duidelijk en vriendelijk. Pijn is weg

9.1
Lees meer
11 augustus 2022 - Geplaatst door de redactie

Van binnenkomst tot ontslag was het personeel vriendelijk, uiterst behulpzaam en kundig. Er werd tijd en aandacht geschonken. Geen gehaast of stress. Alleen vriendelijke mensen.

Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 31 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

-

0 waarderingen

9.9

4 waarderingen

-

0 waarderingen

Bekijk alle specialisten