Naar de navigatie Naar de inhoud

Dagelijks Leven, locatie Het Houwinghuis

Particulier woonzorgcentrum

9
.3

uit 34 waarderingen

Over Dagelijks Leven, locatie Het Houwinghuis

Wij zijn Dagelijks Leven en wij geloven dat zorg anders kan.

Dagelijks Leven biedt in heel Nederland gespecialiseerde zorg voor mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies, in kleinschalige setting en midden in de wijk. Onze huizen vormen een veilige en vertrouwde omgeving, waar aandacht en kwaliteit van leven voorop staan. Een plek waar het fijn wonen is: gewoon, als thuis. En betaalbaar voor iedereen.

Typisch Dagelijks Leven.

Iedere bewoner heeft een eigen studio met badkamer. Het huis heeft een ruime tuin, een activiteitenruimte en twee gezamenlijke woonkamers, waar bewoners samenkomen voor een kopje koffie of een spelletje. Activiteitenbegeleiders verzorgen de dagbesteding en de kok kookt dagelijks een verse maaltijd.

Eigen regie vinden we erg belangrijk. Bewoners bepalen zelf hoe laat ze naar bed gaan en opstaan. Wij kijken naar wat nog wél kan en stimuleren hen actief mee te doen met dagelijkse bezigheden zoals koken, schoonmaken of tuinieren. Niets moet, alles mag.

Zorg bij Dagelijks Leven.

Dementie is helaas niet te genezen, wel zijn er goede manieren om met de ziekte om te gaan: menselijk, sociaal en zo gewoon mogelijk. Ons zorgteam biedt 24/7 ondersteuning, met veel aandacht voor het levensverhaal van de bewoner.

Gewoon, als thuis.

Thuis zijn familieleden en andere naasten altijd welkom, zo ook bij Dagelijks Leven. Wij nemen de bewoners graag mee naar buiten, naar de markt of om te winkelen. Vanzelfsprekend zonder de veiligheid uit het oog te verliezen.

Waarderingen historie

2022
9.4
8 waarderingen
2021
9.4
15 waarderingen
2020
9.1
11 waarderingen

Recente waarderingen

14 april 2022 - Geplaatst door de redactie

Super verzorgingshuis met oog voor cliënten. Er wordt goed gekeken naar wat de cliënt nodig heeft en er wordt goed ingespeeld op de behoefte van de cliënt. Er worden heel veel leuke activiteiten...

9.8
Lees meer
1 april 2022 - Geplaatst door de redactie

Prima huis, met individuele aandacht voor de bewoners. Personeel is erg vriendelijk en zorgzaam.

9.5
Lees meer
1 april 2022 - Geplaatst door de redactie

Heel mooi gebouw op een mooie locatie. Fantastisch personeel die de bewoners van de locatie de juiste zorg/ aandacht geven. Het personeel geeft ook de juiste aandacht aan de familie/ kennissen van de...

9.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen