Naar de navigatie Naar de inhoud

Dagelijks Leven, locatie Het Korenhuis

Verpleeghuiszorg

9
.7

uit 3 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Winnaar van:

Informatie over

Over Dagelijks Leven, locatie Het Korenhuis

Wij zijn Dagelijks Leven en wij geloven dat zorg anders kan.

Dagelijks Leven biedt in heel Nederland gespecialiseerde zorg voor mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies, in kleinschalige setting en midden in de wijk. Onze huizen vormen een veilige en vertrouwde omgeving, waar aandacht en kwaliteit van leven voorop staan. Een plek waar het fijn wonen is: gewoon, als thuis. En betaalbaar voor iedereen.

Typisch Dagelijks Leven.

Iedere bewoner heeft een eigen studio met badkamer. Het huis heeft een ruime tuin, een activiteitenruimte en twee gezamenlijke woonkamers, waar bewoners samenkomen voor een kopje koffie of een spelletje. Activiteitenbegeleiders verzorgen de dagbesteding en de kok kookt dagelijks een verse maaltijd.

Eigen regie vinden we erg belangrijk. Bewoners bepalen zelf hoe laat ze naar bed gaan en opstaan. Wij kijken naar wat nog wél kan en stimuleren hen actief mee te doen met dagelijkse bezigheden zoals koken, schoonmaken of tuinieren. Niets moet, alles mag.

Zorg bij Dagelijks Leven.

Dementie is helaas niet te genezen, wel zijn er goede manieren om met de ziekte om te gaan: menselijk, sociaal en zo gewoon mogelijk. Ons zorgteam biedt 24/7 ondersteuning, met veel aandacht voor het levensverhaal van de bewoner.

Gewoon, als thuis.

Thuis zijn familieleden en andere naasten altijd welkom, zo ook bij Dagelijks Leven. Wij nemen de bewoners graag mee naar buiten, naar de markt of om te winkelen. Vanzelfsprekend zonder de veiligheid uit het oog te verliezen.

Waarderingen historie

2021
9.7
3 waarderingen
2019
10
2 waarderingen
2018
9.5
1 waardering

Recente waarderingen

30 december 2021 - Geplaatst door de redactie

Helemaal blij en tevreden met de super lieve hulp!

2 juli 2021 - Geplaatst door de redactie

Erg blij dat mijn moeder in het Korenhuis is komen wonen. Als het niet anders is, en je kan niet meer op jezelf wonen. Het is een mooi huis, waar veel mogelijk is en waar veel met de mens gedaan...

9.5
Lees meer
11 april 2021 - Geplaatst door de redactie

Lieve vrolijke medewerkers ....altijd wel even tijd voor een grapje maar ze zijn er ook als je ze nodig bent... top!

9.5
Lees meer