Naar de navigatie Naar de inhoud

De Fabriek

Verpleeghuiszorg

8
.9

uit 41 waarderingen

Over De Fabriek

De Fabriek in Maasbree is een kleinschalige woon-zorgvoorziening, die 24-uurs zorg en verblijf biedt aan mensen met dementie of een andere intensieve zorgvraag. De zorgonderneming is gevestigd in de voormalige tractor- en machinefabriek in Maasbree. Sinds 2006 is hier een activiteitencentrum voor diverse doelgroepen. Vanaf september 2020 opent De Fabriek haar deuren als woon-zorgvoorziening en dagbesteding.

Over De Fabriek

De Fabriek biedt mensen met dementie of een andere zorgvraag een warme en liefdevolle plek om te wonen én om de dagbeleving te bezoeken.

Visie op zorg

Wij geloven dat iemand die gelukkig is, een betere kwaliteit van leven heeft. Wij willen met die gedachte zoveel mogelijk geluksmomenten realiseren en het maximale uit iedere dag halen. Alles wat wij doen is gericht op het welbevinden van onze gast. “Raak het hart, dat kleurt de mens”, is onze lijfspreuk.

Wonen bij De Fabriek

De Fabriek bestaat uit 23 zorgappartementen, waarvan 5 echtpaarkamers. Er zijn kleinschalige woongroepen van 6 tot 8 bewoners. Ieder appartement beschikt over een zit/slaapkamer, een keukenblok en een sanitaire ruimte, bestaande uit een douche, toilet en wastafel. Er is een sfeervolle gezamenlijke huiskamer, voorzien van een keuken. Buiten is een groot terras en een mooie belevingstuin.

Activiteiten

De aanwezigheid van de dagbesteding, ook wel dagbeleving genoemd, maakt wonen bij De Fabriek bijzonder. Activiteiten als schilderen, theater maken, muziek, of op een andere manier creatief bezig zijn worden hier al vele jaren aangeboden.

Powered by Proteion

De Fabriek wordt zelfstandig gerund, maar werkt samen met Proteion op het gebied van zorgbeleid, ondersteunende systemen, administratie en facturatie. Powered by Proteion, noemen we dat.

Waarderingen historie

2024
8.9
9 waarderingen
2023
8.9
11 waarderingen
2022
9.3
8 waarderingen
2021
8.7
13 waarderingen

Recente waarderingen

14 juni 2024 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

dat er altijd naar je geluisterd wordt en meegedacht wordt

Geverifieerd
9.0
Lees meer
24 mei 2024 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Gaat goed: De aandacht en verzorging als we dat zeer nodig hebben Kan beter: Meer tijd

Geverifieerd
7.2
Lees meer
23 mei 2024 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Gaat goed: De menselijke aanpak. Kan beter: Er is altijd ruimte voor verbetering. We zijn heel tevreden. Bij probleempunten wordt er gecommuniceerd.

Geverifieerd
8.7
Lees meer
Bekijk alle waarderingen