Naar de navigatie Naar de inhoud

Levantijn Zorggroep, Zorgvilla Merwestaete

Verpleeghuiszorg

9
.2

uit 3 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Levantijn Zorggroep, Zorgvilla Merwestaete

Zorgvilla Merwestaete is een kleinschalige particuliere woon-zorgvoorziening van de Levantijn zorggroep. Alle locaties van de Levantijn zorggroep hebben dezelfde prettige overeenkomsten, namelijk Kleinschalig(maximaal 15 appartementen) persoonlijke liefdevolle zorg, tijd om te zorgen, huiselijkheid, maar ook eigen regie voor onze bewoners vinden we erg belangrijk!

De dag indelen en doorbrengen op de manier hoe onze bewoners het zelf willen vinden we een wezenlijk onderdeel van de kwaliteit van leven! Daarnaast staat ons deskundige zorgteam klaar om de dag te verrijken met activiteiten, gezelligheid, en het eten verzorgen.

Het zorgaanbod is divers. Er verblijven bij ons ouderen met Alzheimer, maar ook ouderen met een somatische aandoening. Verder indien er beschikbaarheid is, ook tijdelijke herstelzorg, bijvoorbeeld na een operatie, of crisiszorg mogelijk. Echtparen zijn bij ons ook welkom.

De zorgvilla in Sliedrecht is prettig gelegen in het centrum. Binnen 5 minuten lopen is het winkelcentrum, de 'kerkbuurt' genaamd te bereiken. En rivier de Merwede is om de hoek waar het heerlijk wandelen is.

We zijn in het bezit van een duofiets waar we regelmatig mee op uit gaan. Dagelijks wandelen om fit en gezond te blijven, en worden er activiteiten georganiseerd door onze eigen activiteitenbegeleidster. Wekelijks gaan we er op uit met de rolstoelbus. Wekelijks een muziekoptreden.

Onze slogan is niet voor niets: Uw wens is onze zorg!

Wenst u meer informatie? bel ons dan gratis op 0800- 456 77 88

Waarderingen historie

2022
9.2
3 waarderingen

Recente waarderingen

12 november 2022 - Geplaatst door de redactie

Mijn vader woont hier nu ruim een half jaar en ik ben erg tevreden over de geboden zorg voor hem. Dit is echt op maat, zoals bijvoorbeeld een stukje wandelen als er teveel prikkels zijn, nog even in...

9.0
Lees meer
9 november 2022 - Geplaatst door de redactie

Wij (mijn dochters en ik) kregen een hartelijke, warme ontvangst bij het 1e gesprek. Waarna wij besloten hebben om mijn man in de zorgvilla op te laten nemen. Door de zorg wordt er veel persoonlijke...

9.0
Lees meer
8 november 2022 - Geplaatst door de redactie

Het is een zeer prettig huis. Mijn vader wordt goed verzorgt en er is altijd aandacht voor hem. Wij zijn als familie erg tevreden en zijn blij met onze keuze voor Merwestaete.

9.5
Lees meer

Socials