Naar de navigatie Naar de inhoud

Maison Molenbeecke, locatie Montfort

Verpleeghuiszorg

8
.8

uit 30 waarderingen

Over Maison Molenbeecke, locatie Montfort

Maison Molenbeecke is een kleinschalige woonzorgvoorziening in Montfort die 24-uurs zorg en verblijf biedt aan mensen met dementie of andere geheugenproblematiek. Maison Molenbeecke biedt een warm thuis aan twintig bewoners.

Over Maison Molenbeecke

Maison Molenbeecke is omgeven door groen. Er staan zelfs bomen midden in de patio. Zo kan iedereen van het groen genieten, ook de bewoners die niet zo makkelijk meer naar buiten kunnen. Bij Maison Molenbeecke is er aandacht voor de persoonlijkheid van iedere bewoner. Door goed te verdiepen in de achtergrond van iedere bewoner, proberen de medewerkers elke bewoner zijn of haar pure zelf te laten zijn.

Visie op zorg

Maison Molenbeecke biedt kleinschalig, veilig en huiselijk wonen met de garantie dat de benodigde zorg voorhanden is. Persoonsgerichte zorg staat centraal. Dat betekent dat de zorg wordt afgestemd op de belevingswereld, de mogelijkheden, wensen, behoeften en gewoontes van de bewoner. Dit creëert veiligheid, geborgenheid en vertrouwen.

Wonen bij Maison Molenbeecke

Alle bewoners hebben een eigen, comfortabele zit-slaapkamer met een badkamer. Daarnaast zijn er gemeenschappelijke ruimten zoals het zorgcafé en de woonkamer. Het zorgcentrum wordt omgeven door een veilige beweeg- en beleeftuin, waar ook ruimte is voor een moestuin, een vlindertuin en de kippen.

Activiteiten

Dagelijks organiseert Maison Molenbeecke eigen activiteiten voor hun bewoners. Bij mooi weer vinden de activiteiten buiten plaats in de grote beweeg- en beleeftuin.

Powered by Proteion

Maison Molenbeecke wordt zelfstandig gerund, maar werkt samen met Proteion op het gebied van zorgbeleid en ondersteunende systemen. Powered bij Proteion, noemen we dat.

Waarderingen historie

2024
8.9
3 waarderingen
2023
8.9
7 waarderingen
2022
8.7
14 waarderingen
2021
8.8
2 waarderingen

Recente waarderingen

2 april 2024 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Gaat goed: De manier van werken, uiterst attent, aandacht, vriendelijkheid en bezorgdheid enz Kan beter: Omstandigheden waarin gewerkt wordt betreffende beschikbare ruimte

8.8
Lees meer
29 maart 2024 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Gaat goed: De verzorging de entourage de tuin de woonkamers en het eten is voortreffelijk. Kan beter: Zou het niet weten.

9.8
Lees meer
29 maart 2024 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Gaat goed: Vriendelijkheid en behulpzaamheid Kan beter: Er zijn altijd verbeterpunten, maar zou het nu niet weten.

8.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials