Naar de navigatie Naar de inhoud

Stepping Stones - Villa Nuova

Verpleeghuiszorg

9
.3

uit 8 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Stepping Stones - Villa Nuova

Stepping Stones biedt ouderen met dementie een fijne, waardige en liefdevolle plek om te wonen. Onze zorgprofessionals staan dag en nacht in nauw contact met onze bewoners én hun familie. Samen creëren we zorg op maat en een beschermend huishouden. Zo ontstaat een familiegevoel, waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan.

Onze sfeervolle zorgvilla’s vindt u door het hele land. Het zijn unieke, bijzondere gebouwen met een kleinschalige opzet en een herkenbare en overzichtelijke indeling. Vaak zijn het historische panden met opvallende of bijzondere elementen. Er is voldoende ruimte voor sociale contacten, maar we zorgen ook voor genoeg privacy. Elke villa heeft een vast team, dat de bewoners door en door kent. Zo kunnen we echt zorg op maat bieden.

Waarderingen historie

2023
9.3
2 waarderingen
2022
9.3
6 waarderingen

Recente waarderingen

13 juli 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik kan geen betere woonplek voorstelen voor mijn schoonzus dan Villa Nuova: Prettige, lichte en liefdevolle sfeer. Professionele zorg. Sfeervol gebouw. Open en prettige communicatie.

9.5
Lees meer
1 november 2022 - Geplaatst door de redactie

Mijn vrouw is zeer liefdevol opgevangen ondanks de fysieke en mentale problemen die zij mee bracht. De verzorging was uitstekend en de communicatie met mij als partner verliep probleemloos. De sfeer...

Bekijk alle waarderingen

Socials