Naar de navigatie Naar de inhoud

Interzorg Anholt – Revalidatiecentrum

Revalidatiezorg

6
.7

uit 20 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Deze locatie levert ook Verpleeghuiszorg.

Over Interzorg Anholt – Revalidatiecentrum

Revalidatie voor ouderen

Revalideren betekent opnieuw een balans vinden, uw zelfredzaamheid weer zoveel mogelijk herwinnen. Of dat nu is na een operatie of als gevolg van bijvoorbeeld een beroerte, wij ondersteunen u in het hervinden van die balans.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Deze vraag stellen wij regelmatig. Of eigenlijk: dagelijks. Want het gaat om u.Na een ingrijpende operatie, een beroerte of andere aandoening kan intensieve revalidatie nodig zijn. Revalidatie is letterlijk: opnieuw een balans vinden. Een balans in wat u kunt en wat u wilt. Wij ondersteunen u graag om uw eigen leven zo snel als mogelijk weer voort te zetten. U bepaalt hoe wij daaraan een bijdrage kunnen leveren, van zorg tot behandeling en van service tot begeleiding. Dat doen we graag samen, met u en uw omgeving. En daarin is ontzettend veel mogelijk.

Samen & dicht bij uzelf

Als u met revalidatie een nieuwe balans wil hervinden, maakt u uw eigen keuzes: waar wil ik verblijven, welke zorg heb ik nodig en wie ondersteunt mij daarbij? U te ondersteunen bij uw zorgvraag, daarin zijn onze medewerkers deskundig. U en uw mantelzorger zijn op uw beurt deskundig waar het gaat om de zorg die u wenst. Samen bespreken we dan ook uw situatie, wensen en mogelijkheden. Zodat u dicht bij uzelf kunt blijven. Daarbij staan vooral de mogelijkheden (van u en onze ondersteuning) op de voorgrond.

Intensieve revalidatie, kortdurend herstel of zorg thuis?

Wanneer revalidatie nodig is, bijvoorbeeld na een operatie aan heup of knie, bieden wij u goede mogelijkheden in ons expertisecentrum in Assen, locatie Anholt. Daar staat een team van betrokken experts voor u klaar. We werken hierbij intensief samen met het Wilhelminaziekenhuis in Assen.Ook in uw eigen thuisomgeving kunt u gebruik maken van onze zorg en behandeling. De specialisten van INNBalanZ kunnen u thuis behandelen met onder andere fysiotherapie, ergotherapie of logopedie. Heeft u ook in de dagelijkse zorg ondersteuning nodig? Dan is er Wijkzorg & service aan huis.

Waarderingen historie

2024
2.0
1 waardering
2023
3.5
4 waarderingen
2022
8.4
6 waarderingen
2021
7.6
9 waarderingen

Recente waarderingen

25 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Zeer slechte verzorging. Iedereen leeft daar op een eilandje en wilt niks weten van een ander. Als je vraagt waarom doet Fysio hier niks mee? Antwoord; moet je niet bij mij zijn. Als je vraagt waarom...

2.0
Lees meer
11 oktober 2023 - Geplaatst door de redactie

Mijn huisgenote is na een val (gebroken heup, operatie), voor revalidatie opgenomen. Ik ben als 1e contact nergens over geïnformeerd; niet over de bedoeling, behandeling, prognose. Heb nu zelf maar...

3.0
Lees meer
8 augustus 2023 - Geplaatst door de redactie

In 1 woord waardeloos ! Wordt nauwelijks gereageerd op bellen . Eten wordt vergeten te brengen . Ligt uren in eigen ontlasting . Var en boos !

Reactie van/namens Interzorg Anholt – Revalidatiecentrum - Assen

Geachte heer/mevrouw, Wat ontzettend vervelend om te lezen. Wij doen ons uiterste best om goede zorg te bieden. Daarom gaan we...

3.3
Lees meer
Bekijk alle waarderingen