Naar de navigatie Naar de inhoud

Mondzorgpraktijk Orion

Mondzorg

8
.2

uit 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

donderdag
Gesloten

Open om 9:00 - 17:00

vrijdag
Gesloten
zaterdag
9:00 - 17:00
zondag
Gesloten
maandag
Gesloten
dinsdag
9:00 - 17:00
woensdag
9:00 - 17:00

Over Mondzorgpraktijk Orion

Dé tandarts in Utrecht-Overvecht

Wanneer u op zoek bent naar een persoonlijke tandarts die rekening houdt met al uw behoeften en wensen op het gebied van mondzorg, dan zit u bij Mondzorgpraktijk Orion in de juiste stoel.

هل تتحدث العربية؟ ثم يمكنك الاتصال مباشرة بموظف مكتب المساعدة باللغة العربية بشرى لتحديد موعد أو لديك أسئلة حول فاتورتك أو علاجك عبر +31610060986

Bij onze praktijk krijgt u persoonlijke aandacht en houden wij rekening met uw financiële situatie.

Naast preventieve behandelingen zoals controle en mondhygiëne kunt u bij ons terecht voor alle reguliere mondzorg, kroon- en brugwerk en alle soorten gebitsprotheses. 

Voor het plaatsen en aanmeten van protheses werken wij samen met TPL tandtechniek. Tandtechnisch medewerker Ali van TPL is 1x per week in onze praktijk aanwezig om zelf de modellen en afdrukken te maken. Het volledige traject vanaf het aanmeten tot het in de mond plaatsen en nacontrole(s) wordt door de specialist op dit gebied verzorgd.

Wij hebben extra aandacht voor patiënten die angst voor de tandarts hebben. Ook wanneer uw kind bang voor de tandarts is kunt u op onze geduldige aanpak rekenen!

U zult ervaren dat u als patiënt centraal staat! Wij hechten grote waarde aan uitstekende service en veel persoonlijke aandacht voor alle patiënten. We stellen de patiënt centraal en nemen uw wensen en financiële situatie als uitgangspunt.

Waarderingen historie

2023
8.2
1 waardering
2019
9.7
8 waarderingen
2018
6.1
2 waarderingen
2017
6.5
1 waardering

Recente waarderingen

1 maart 2023 - Geplaatst door de redactie

De praktijk bevindt zich in een 'ietwat' sleets pand. Wat extra onderhoud zou de uitstraling ten goede komen.

8.2
Lees meer
8 mei 2019 - Geplaatst door de redactie

Zeer vriendelijke medewerkers behandelen je met zorg en speciale aandacht , vandaag mijn eerste dag en was totaal niet zenuwachtig en zonder pijn of angst liep ik weer lachend weg. Top praktijk zeker...

3 april 2019 - Geplaatst door de redactie

Ik was iemand met extreme angst voor de tandarts heb dan ook lang gezocht naar een tandarts die kan omgaan met patiënten met angst naar aanraden van een collega terecht gekomen bij orion Overvecht...

9.8
Lees meer

Specialisten

Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie:

Abdulal, I.

Beroep

Tandarts

Zorginstelling

Mondzorgpraktijk Orion, Utrecht
-

0 waarderingen


Handige links

Radar Dental Arabic

Socials