Naar de navigatie Naar de inhoud

Mondzorgpraktijk Orion

Mondzorg

9
.3

uit 3 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

zondag
Gesloten
maandag
9:00 - 17:00
dinsdag
9:00 - 17:00
woensdag
9:00 - 17:00
donderdag
9:00 - 17:00
vrijdag
Gesloten
zaterdag
9:00 - 17:00

Over Mondzorgpraktijk Orion

Bij Mondzorgpraktijk Orion werken deskundige tandartsen. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Orion vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat de professionals van deze goede tandartspraktijk in Utrecht voor kwaliteit en doelmatigheid gaan, waarbij uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Door onze vooruitstrevende aanpak op het gebied van mondzorg is Mondzorgpraktijk Orion in Utrecht helemaal van deze tijd. Naast de preventieve werkwijze van de tandarts, zoals mondhygiëne en tandheelkunde behandelingen, hebben wij verschillende specialisten in huis. U kunt bij ons terecht voor de tandarts voor orthodontie, cosmetische tandarts en esthetische tandheelkunde zoals tanden bleken.

Wij hebben extra aandacht voor patiënten die angst voor de tandarts hebben. Ook wanneer uw kind bang voor de tandarts is kunt u op onze deskundige aanpak rekenen!

U zult ervaren dat u als patiënt centraal staat! Wij hechten grote waarde aan uitstekende service en specialistische kennis met veel persoonlijke aandacht voor uw probleem.

Mondzorgpraktijk Orion heeft regelmatig acties waardoor de kosten van de tandartsbehandeling voor iedereen toegankelijk worden.

De tarieven die onze tandarts in rekening brengt, zijn gebaseerd op de tarieven van de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA). In onderstaande link staan o.a. de kosten voor een kroon of het trekken van een tand omschreven.

 

Waarderingen historie

2023
8.2
1 waardering
2019
9.7
8 waarderingen
2018
6.1
2 waarderingen
2017
6.5
1 waardering

Recente waarderingen

1 maart 2023 - Geplaatst door de redactie

De praktijk bevindt zich in een 'ietwat' sleets pand. Wat extra onderhoud zou de uitstraling ten goede komen.

8.2
Lees meer
8 mei 2019 - Geplaatst door de redactie

Zeer vriendelijke medewerkers behandelen je met zorg en speciale aandacht , vandaag mijn eerste dag en was totaal niet zenuwachtig en zonder pijn of angst liep ik weer lachend weg. Top praktijk zeker...

3 april 2019 - Geplaatst door de redactie

Ik was iemand met extreme angst voor de tandarts heb dan ook lang gezocht naar een tandarts die kan omgaan met patiënten met angst naar aanraden van een collega terecht gekomen bij orion Overvecht...

9.8
Lees meer

Specialisten

Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie:

Ahmad, A. al

Beroep

Tandarts

Zorginstelling

Mondzorgpraktijk Orion, Utrecht
-

0 waarderingen

Sabra, M.L.

Beroep

Tandarts

Zorginstelling

Mondzorgpraktijk Orion, Utrecht
-

0 waarderingen


Socials