Naar de navigatie Naar de inhoud

Tandartspraktijk Blokzijl

Tandartsenpraktijk

9
.4
Adres
Wilhelminastraat 3 8356 EK Blokzijl
Telefoon
0527-291735
Openingstijden
woensdag
Gesloten. Open om 8:30 - 17:00
donderdag
13:00 - 21:00
vrijdag
Gesloten
zaterdag
8:30 - 17:00
zondag
Gesloten
maandag
8:30 - 17:00
dinsdag
8:30 - 17:00
Er zijn 2 waarderingen
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Tandartspraktijk Blokzijl

Profielfoto Tandartspraktijk Blokzijl  - Blokzijl

Tandartspraktijk Blokzijl doet er alles aan om u op uw gemak te laten voelen. In principe doen wij alles wat de reguliere tandarts doet, maar hebben wij gekozen voor een persoonlijke en natuurlijke benadering. Dit betekent dat wij samenwerken met verschillende zorgpartners, waaronder fysiotherapeuten en logopedisten, naar wie wij u, indien nodig, kunnen verwijzen. Ook gebruiken wij lichaamsvriendelijke materialen tijdens behandelingen, zodat verdere klachten in de toekomst worden voorkomen. Wij zijn van mening dat vertrouwen voorop staat, wanneer het gaat om de relatie tussen tandarts en patiënt. Daarom benaderen wij u persoonlijk. Onze ervaring is dat door deze benadering een bezoekje aan de tandarts veel minder eng wordt en zelfs meer een plezier in het leven wordt.

Met een fijn gevoel de tandartsstoel verlaten, dat is ons doel. Om dit waar te maken besteden wij extra aandacht aan de volgende 3 punten:

1. Uw gezondheid kan onnodig in gevaar worden gebracht door het gebruik van goedkope en schadelijke materialen, zoals monomeer.

2. Wij vinden het belangrijk dat u niet opziet tegen een tandartsbezoek. Wij geven u de tijd, en aandacht, die u nodig heeft om u op uw gemak te voelen.

3. De meeste kinderen zijn bang voor de tandarts. Een bang kind kan leiden tot een angstige volwassene. Om dit tegen te gaan is onze praktijk gespecialiseerd in het behandelen van kinderen vanaf 2 jaar.  

Door lichaamsvriendelijke materialen te gebruiken, en een kindvriendelijk programma aan te bieden, helpen wij u graag verder. Loop eens binnen bij onze praktijk of maak direct een afspraak!

 

   

  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden