Naar de navigatie Naar de inhoud

De Ooievaar verloskundigen

Verloskundige zorg

10
.0

uit 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over De Ooievaar verloskundigen

Welkom bij De Ooievaar Verloskundigen!

Ben je zwanger? Of wil je graag zwanger worden? Bij ons ben je van harte welkom!

De Ooievaar Verloskundigen is een kleinschalige verloskundigenpraktijk in Zwolle. Wij begeleiden zwangeren van het prille begin tot na de bevalling. Dat doen we met veel liefde, enthousiasme en toewijding!

Wij als verloskundigen zijn voor jullie de basis, samen kijken we welke verloskundige zorg nodig is. Over het algemeen zullen wij jullie deze zorg bieden. Indien er zich een medisch risico voor doet bij ofwel de aanstaande moeder ófwel bij jullie kindje zullen we dit overleggen met een gynaecoloog of andere gepaste zorgverlener. Uiteraard wel met jullie eigen toestemming. Voor ons houdt goede zorg in dat jij als zwangere centraal staat: jij maakt op basis van goede voorlichting en afwegingen je eigen keuzes. Wij gaan daarin mee, zolang het binnen de medische grenzen past.

Wij staan voor fysiologie en geloven daarbij in de kracht van de zwangere en barende zelf. Dat houdt in dat we je zwangerschap en bevalling zo natuurlijk mogelijk willen laten verlopen.

Wij staan voor goede zorg, laagdrempeligheid, kwaliteit, betrokkenheid en persoonlijke aandacht! 

We verwelkomen je graag in onze praktijk! Woon je in Zwolle (Dieze/Diezerpoort, Assendorp, Centrum, Wipstrip, Holtenbroek, Berkum, Aalanden, etc) dan ben je van harte welkom.

Woon je net buiten Zwolle, overleg dan naar de mogelijkheden.

We zien jullie graag!

 

Waarderingen historie

2020
10
1 waardering
2018
9.8
1 waardering
2017
9.8
1 waardering
2016
9.8
1 waardering

Recente waarderingen

24 april 2020 - Geplaatst door de redactie

De verloskundigen van De Ooievaar hebben ons heel fijn begeleid tijdens de zwangerschap, bevalling en de kraamtijd. Wij zijn erg tevreden.

6 juni 2018 - Geplaatst door de redactie

Fijne praktijk. Door verhuizingen bij meerdere praktijken in Zwolle gehad en zou deze praktijk zeker aanraden. Kleine praktijk waardoor je de drie verloskundigen kent en zij jou ook kennen. Veel tijd...

9.8
Lees meer
26 januari 2017 - Geplaatst door de redactie

Wij zijn meteen bij de start van de praktijk meegekomen. Heel fijn dat het een kleine praktijk is met een hele persoonlijke benadering met altijd voldoende tijd en aandacht. Goeie en duidelijke...

9.8
Lees meer

Specialisten

Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie:

Nijeboer, I.H.R.

Beroep

Verloskundige

Zorginstelling

De Ooievaar verloskundigen, Zwolle
-

0 waarderingen


Socials