Naar de navigatie Naar de inhoud

Alliade ouderenzorg, Zorgcentrum Coornhertstate

Verpleeghuiszorg

9
.0

uit 20 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

zaterdag
Gesloten

Open om 8:30 - 17:00

zondag
8:30 - 17:00
maandag
8:30 - 17:00
dinsdag
8:30 - 17:00
woensdag
8:30 - 17:00
donderdag
8:30 - 17:00
vrijdag
8:30 - 17:00

Over Alliade ouderenzorg, Zorgcentrum Coornhertstate

Wat is onze visie?

De missie van Meriant is het bieden van langdurige zorg en ondersteuning aan mensen met een grote mate van kwetsbaarheid. Het uitgangspunt daarbij (onze visie) is ‘Altijd in verbinding'. De visie is vertaald in de zinsnede: (h)erken wie ik ben.

Vóór onze cliënten Alles wat we doen, doen we voor onze cliënten. Verscheidenheid en vermaatschappelijking zijn daarbij belangrijke uitgangspunten. Mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben, verschillen van elkaar. Meriant wil dat mensen zichzelf kunnen zijn en houdt daarom rekening met die verscheidenheid. Wat bijdraagt aan jezelf kunnen zijn, is een passende plek in de samenleving. Dat is waarom Meriant mensen helpt om mee te doen aan de samenleving. Aan de andere kant zet Meriant zich in om de samenleving te betrekken bij de zorg. Een voorbeeld is de deelname aan het opzetten van veel woonleefgebieden of woonzorgzones in wijken en dorpen

De visie ‘(H)erken wie ik ben’ wordt vormgegeven door het kleinschalig organiseren van de zorg aan de cliënten. In een huiselijke omgeving ondersteunt een vaste groep medewerkers een vaste groep cliënten.

Met deze werkwijze wordt aangesloten bij wat de cliënten zelf willen en belangrijk vinden in hun leven. De cliënt wordt zoveel mogelijk betrokken bij de dagelijkse activiteiten, zoals koken, de was vouwen en boodschappen doen.  Mantelzorgers en vrijwilligers voelen zich onderdeel van het team en worden uitgenodigd om extra aandacht te besteden aan de cliënt. Kleinschalig organiseren geeft de mogelijkheid om flexibel te werken. Wil de cliënt het vandaag anders, dan bekijken we of we dat kunnen realiseren.

 

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Woonzorgcentrum Coornhert State is een levendig huis, centraal gelegen in de Heerenveense wijk de Greiden. Als bewoner van Coornhert State woont u zelfstandig en kunt u praktische hulp of verpleging krijgen die u nodig hebt.

Coornhert State telt 63 woningen. Rond Coornhert State ligt een mooie tuin, die aan de achterzijde grenst aan het Kattebos. Coornhert State biedt een scala van recreatiemogelijkheden en voorzieningen, waarvan ook ouderen uit de omliggende wijk De Greiden gebruik kunnen maken. In Coornhert State kunt u veel, maar hoeft u niets.

Bent u op zoek naar een woonvorm waar een ontspannen sfeer hangt en waar u zich nooit hoeft te vervelen? Dan is Coornhert State misschien wel wat voor u.

Waarderingen historie

2024
8.9
13 waarderingen
2023
9.4
6 waarderingen
2020
9.2
1 waardering
2017
7.5
18 waarderingen
2016
6.7
3 waarderingen
2010
6.7
19 waarderingen

Recente waarderingen

2 juli 2024 - Geplaatst door de redactie

Ik ben erg tevreden over Coornhertstate. Mijn moeder is verhuisd naar een kleinschaliger instelling, speciaal gericht op haar problematiek, maar heeft in Coornhertstate buitengewoon goede zorg en...

Telefoonnummer E-mailadres

Reactie van/namens Alliade ouderenzorg, Zorgcentrum Coornhertstate - Heerenveen

Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve feedback! Het doet ons enorm goed om te horen dat u tevreden was met de zorg...

9.3
Lees meer
4 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Erg tevreden over de verleende zorg.

E-mailadres

Reactie van/namens Alliade ouderenzorg, Zorgcentrum Coornhertstate - Heerenveen

Geachte heer/mevrouw, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de verleende zorg. Wij zullen deze review en het...

8.5
Lees meer
2 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Mijn moeder wordt goed verzorgd (24 uurs zorg) in Coornhertstate.

E-mailadres

Reactie van/namens Alliade ouderenzorg, Zorgcentrum Coornhertstate - Heerenveen

Geachte heer/mevrouw, Het is fijn om te horen dat uw moeder goed verzorgd wordt in Coornhertstate. We hopen dat uw moeder zich...

8.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials