Naar de navigatie Naar de inhoud

Amaris Voor Anker

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.5
Adres
Oranje Nassauplein 100 1272 KV Huizen
Telefoon
085-0214040
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Amaris Zorggroep
Er zijn 21 waarderingen
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Amaris Voor Anker

Profielfoto Amaris Voor Anker  - Huizen

Amaris Voor Anker is al 60 jaar deskundig op het gebied van zorg, wonen en welzijn. We garanderen u professionele zorg afgestemd op uw wensen en behoeften. Bij u thuis of in het woonzorgcentrum.

Amaris Voor Anker biedt u zowel verzorgingshuis- als verpleeghuiszorg. We hebben ruim 100 woningen. Er zijn zowel één- en tweekamerappartementen beschikbaar.

Amaris Voor Anker heeft ook een speciale afdelingen voor mensen met dementie. Wij zorgen ervoor dat mensen met deze problematiek zich zo veilig en vertrouwend mogelijk voelen in hun eigen woonomgeving. Bekijk ons filmpje over verpleegzorg

Wij bieden u daarnaast vormen van tijdelijk verblijf: eerstelijnsverblijf hoogcomplexe zorg, spoed en crisisopname bij dementie, logeren en herstel-/hotelzorg.

ELV hoogcomplex biedt tijdelijk verblijf voor mensen met meerdere aandoeningen of beperkingen die elkaar beïnvloeden. De specialist ouderengeneeskunde is medisch verantwoordelijk.

Eerstelijnsverblijf wordt vanaf 2017 vergoed vanuit de basisverzekering als u om medische redenen tijdelijk niet thuis kunt wonen. Uw huisarts of de specialist in het ziekenhuis maakt de afweging of uw medische reden in aanmerking komt. Dit gaat vaak ook in overleg met uw wijkverpleegkundige. Als u voor deze zorg in aanmerking komt, maakt de verantwoordelijke arts samen met u een behandelplan.

Naast zorgdiensten biedt Amaris Voor Anker een uitgebreid aanbod activiteiten en voorzieningen. Ook als omwonende bent u van harte welkom. U kunt bijvoorbeeld mee-eten in ons restaurant of maaltijden thuis laten bezorgen.

Video

Bekijk het YouTube video kanaal van Amaris Voor Anker