Naar de navigatie Naar de inhoud

Amstelring, Woonzorgcentrum Rozenholm

Verpleeghuiszorg

7
.8

uit 67 waarderingen

Over Amstelring, Woonzorgcentrum Rozenholm

Wat is onze visie?

Mensen met dementie en mensen met een chronische ziekte vinden in Verpleeghuis Rozenholm in Aalsmeer een warm thuis. Een vast team van verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden is altijd aanwezig, de kwaliteit is geborgd. En verder is er genoeg te doen. Zang, optredens van artiesten, wandelen, platenkoffer, regelmatig bezoek van gezelschapsdieren, een BBQ, stagiaires of vrijwilligers die met bewoners naar de markt gaan. Bij ons hoeft niemand zich te vervelen.

Kenmerkend voor Rozenholm is dat wij goed opgeleid en gemotiveerd personeel hebben. Onze medewerkers zijn overdag aanwezig in de huiskamers. Daarbij houden wij rekening met uw wensen. Geen mens is hetzelfde. In Rozenholm kunt u zichzelf zijn. Zodat u uw levensstijl zoveel mogelijk kunt voortzetten zoals u dat gewend was. U kunt uw ontbijt zelfs op bed krijgen als u dat wilt. Of in bed in de huiskamer verblijven, mocht u zich niet goed genoeg voelen om op te staan

Zorg voor een zelfstandig leven

Wij streven naar voortdurende verbetering van de zorg voor de bewoners van onze regio. We willen onze cliënten zo goed mogelijk in staat stellen een zelfstandig en onafhankelijk leven te leiden en ze daarbij zoveel mogelijk zelf laten kiezen hoe ze hun leven willen inrichten. Omdat cliënten afhankelijk zijn van onze zorg, vereist dit een goede vraag- en luisterhouding. Cliënten stellen vragen aan ons en wij stellen ook vragen om goed te kunnen begrijpen wat de cliënt wenst en waarom.

Gelijkwaardigheid

Cliënt en zorgverlener hebben een gelijkwaardige relatie waarbij ieder zijn eigen inbreng heeft vanuit zijn eigen deskundigheid.

Gezamenlijkheid

De cliënt, naasten en zorgverlener hebben overeenstemming over doelen, problemen en acties.

Autonomie

We hebben respect voor de keuzes die de cliënt maakt en voor de autonomie van de professional.

Professionaliteit

Op basis van vakbekwaamheid hebben we het vermogen contact te maken met cliënten in verschillende zorgsituaties.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

U komt er oude bekenden tegen, de omgeving voelt vertrouwd. Verpleeghuis Rozenholm is een echt Aalsmeers verpleeghuis waar veel mensen elkaar kennen. Het huis ligt in het hart van het dorp. Winkels zijn dichtbij en u heeft een mooi uitzicht op het water. De wekelijkse markt is nog geen 300 meter van ons huis verwijderd.

Verhuizen naar een verpleeghuis is nooit leuk. Maar soms is dat onvermijdelijk, dan is Rozenholm een goede keus. Onze medewerkers en vrijwilligers maken samen met u die warme, gezellige sfeer, zo thuis mogelijk is ons uitgangspunt.

Bovendien waant u zich in Rozenholm niet in een verpleeghuis. Het is een prettig gebouw dat deels aan het water ligt, met veel licht en grote ramen. Vooral in de zomer is er veel te zien op het water. De Brandewijnsloot vormt de doorgang voor de scheepvaart naar de Westeinderplassen en de schippers vinden het leuk om ook even naar u te zwaaien. Maar ook aan de straatkant is wat te beleven, het is een komen en gaan van winkelend publiek.

Zit u graag buiten als de zon schijnt? Rozenholm heeft een fijne binnentuin met een vijver en veel planten en bloemen. Is het mooi weer, dan gaan de deuren snel open. De binnentuin zit dan al gauw vol! Ook aan de waterkant kunt u buiten zitten, op een mooie vlonder kunt u de zon zien ondergaan. Vanaf uw comfortabele zitplaats kunt u ook ’s zomers de beroemde Pramenrace, een vast onderdeel van de Aalsmeerse feestweek, voorbij zien komen. Ook heeft u uitzicht op de Historische Tuin.

Waarderingen historie

2023
8.0
25 waarderingen
2022
8.7
1 waardering
2021
7.6
33 waarderingen
2020
8.3
8 waarderingen
2019
7.9
9 waarderingen
2018
6.6
3 waarderingen
2017
6.6
3 waarderingen
2016
7.0
4 waarderingen
2015
7.2
21 waarderingen
2013
7.7
1 waardering
2010
7.1
21 waarderingen

Recente waarderingen

24 juli 2023 - Geplaatst door de redactie
via Facit

Mijn moeder wordt liefdevol verzorgd.

7.0
Lees meer
24 juli 2023 - Geplaatst door de redactie
via Facit

Ik ben hier om te revalideren en door de steun van de fysiotherapeut kan ik weer redelijk veel. Overdag ben ik thuis. Slapen doe ik hier en wordt met de adl geholpen. Ik kan vrij veel zelf, maar heb...

7.2
Lees meer
24 juli 2023 - Geplaatst door de redactie
via Facit

Ik ben heel tevreden over de zorg voor mijn moeder. De meeste medewerkers doen hun best en als er iets is trek ik aan de bel.

7.7
Lees meer
Bekijk alle waarderingen