Naar de navigatie Naar de inhoud

De Zorggroep, De Mulder

Verpleeghuiszorg

8
.5

uit 4 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over De Zorggroep, De Mulder

Het gebouw De Mulder, de naam verwijst naar het oude ambacht, staat in het Parc Velt. Dit is een wijk in Veltum in Venray, die bestaat uit een aantal gebouwen met appartementen en een winkelcentrum. De buurt bestaat bekend als vriendelijk en is volop in ontwikkeling. Naast een woon- en Zorgwijk, is Parc Velt vooral een plek om te wonen.

In het gebouw De Mulder wonen 40 mensen met een zorgindicatie in hun eigen appartement. Op de begane grond van het gebouw bevindt zich het wijkontmoetingscentrum: een ontmoetingsplek en steunpunt in én voor de wijk.

In de Mulder werken 30 medewerkers van De Zorggroep, ondersteund door vrijwilligers en cliënten van Dichterbij en Mensana. Samen staan zij voor u klaar om zorg en andere diensten te verlenen.. Ons uitgangspunt daarbij is dat u de regie over uw leven in eigen hand houdt en zelf de dingen regelt die u nog kunt regelen, eventueel geholpen door familie of mantelzorger.

Als bewoner van De Mulder geniet u alle vrijheid en privacy. U woont in een eigen appartement waarvan u zelf de sleutel heeft. De woningen zijn levensloopbestendig en dat betekent dat u er ook kunt blijven wonen als uw zorgvraag toeneemt.

Uw appartement heeft een gebruiksoppervlakte van gemiddeld 60 m2 en is voorzien van een woonkamer met open keuken, een berging, een royale slaapkamer, een aparte badkamer met toilet, douche en wastafel en een loggia. Het woongebouw heeft op elke etage een buurtkamer die gebruikt kan worden voor activiteiten.

Er zijn geen aparte bergingen, maar er is wel een kelder waar u eventueel ook een fiets kunt stallen of scootmobiel op kunt laden. De appartementen zijn bereikbaar per lift en zijn voorzien van een belsysteem met een videoschermpje en een automatische deuropener. Bij de voordeur zijn ook de deurbel voor uw bezoek en de brievenbus voor uw post.

 

Waarderingen historie

2022
7.7
1 waardering
2021
8.8
3 waarderingen
2020
9.5
1 waardering
2018
2.0
1 waardering

Recente waarderingen

9 december 2022 - Geplaatst door de redactie
via Van Loveren & Partners

Kan beter: Het gebouw sluit niet meer aan bij de zorgvraag van de bewoners. Er is b.v. maar één lift, terwijl bijna alle bewoners of een rollator of rolstoel gebruiken. Er is geen werkplek voor de...

7.7
Lees meer
2 november 2021 - Geplaatst door de redactie
via Van Loveren & Partners

Fijne locatie en goede zorg heel tevreden een min punt vind ik is de omgeving/ ligging geen eigen tuin dat had zeker een toevoeging geweest

9.5
Lees meer
1 november 2021 - Geplaatst door de redactie
via Van Loveren & Partners

Medewerkers nemen tijd voor de bewoner en naasten als dit noodzakelijk is. Ze doen dit in alle rust ondanks het feit dat ze het mega druk hebben.

8.3
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Handige links

De Zorggroep

Socials