Naar de navigatie Naar de inhoud

Het Gastenhuis Emmen

Verpleeghuiszorg

9
.9

uit 2 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Het Gastenhuis Emmen

Hartelijk welkom bij Gastenhuis Emmen. Op 28 februari 2024 openden wij deze kleinschalige woonzorgvoorziening voor mensen met dementie. Het huis biedt 20 appartementen, waarvan 2 voor (echt)paren.

Onder leiding van ervaren zorgechtpaar Wendy en Dennis Schanschort bieden we hier zeer persoonlijke zorg met een vast team van ca. 25 medewerkers. “De bewoners sluit je in je hart, ze worden in die vier jaar een beetje familie van je.” Lees het hele interview met Wendy en Dennis hier! Er zijn 2 huiskamers en een open keuken waar onze koks dagelijks vers en gezond koken. Rondom het huis is een tuin met terras. We werken met een opendeurenbeleid en bieden verschillende activiteiten aan. Bewoners bepalen zelf hoe zij leven en waaraan zij mee willen doen.

Dit Gastenhuis ligt aan de rand van het centrum in een levendige, groene omgeving. Winkels en horeca zijn op loopafstand.

Waarderingen historie

2024
9.9
2 waarderingen

Recente waarderingen

18 april 2024 - Geplaatst door de redactie

Mijn moeder is begin maart in het Gastenhuis komen wonen. Vanaf het allereerste moment tot nu toe zien wij dat ze daar op de beste plek is die we ons voor kunnen stellen. Ze was er zelf nog niet aan...

9.8
Lees meer
3 april 2024 - Geplaatst door de redactie

Redenen tevredenheid: - kennismaking introgesprek professioneel, warm en informatief. - het regelmatig op de hoogte houden van de ontwikkelingen nieuwe zorginstelling positief. - bij vragen altijd...


Socials