Naar de navigatie Naar de inhoud

HWW zorg - Haagse Wijk- en Woonzorg, Woonzorgcentrum Rivierenbuurt

Verpleeghuiszorg

7
.6

uit 41 waarderingen

Over HWW zorg - Haagse Wijk- en Woonzorg, Woonzorgcentrum Rivierenbuurt

De Rivierenbuurt is een oude volkswijk die de gemeente flink aan het opknappen is. Daar konden wij met onze gelijknamige woonzorglocatie niet bij achterblijven. Na een flinke verbouwing hebben we in het najaar van 2021 de deuren weer geopend.

Dankzij de vele renovatieprojecten is de Haagse Rivierenbuurt inmiddels een zeer gewilde plek. Het is een typische woonwijk, met sfeervolle grachten en historische, relatief lage bebouwing. De binnenstad van Den Haag is op loopafstand.

Wie kunnen bij ons wonen?

Woonzorglocatie Rivierenbuurt is een gemengd centrum, voor mensen met minimaal een Wlz-indicatie 5 met behandeling. Op de eerste etage zijn 22 appartementen voor bewoners die somatische zorg (VV6 en VV8) nodig hebben door een chronische lichamelijke aandoening. Op de drie bovenliggende verdiepingen zijn de in totaal 65 appartementen bedoeld voor bewoners die 24/7 verpleging en intensieve psychogeriatrische zorg (VV5 en VV7) nodig hebben, bijvoorbeeld ouderen met dementie.

Evengoed is Rivierenbuurt is een zogenoemde ‘open’ locatie: u mag als bewoner overal komen, tenzij dit voor uzelf of anderen tot gevaar leidt. Met behulp van moderne technologie – domotica – wordt dit individueel voor iedereen ingesteld.

Eigen appartement

In Rivierenbuurt heeft u als bewoner uw eigen appartement met een aparte ruimte met douche, wastafel en toilet. Een in hoogte verstelbaar bed, linnenkast, nachtkastje, klein aanrechtblokje, vitrage en overgordijnen zijn al aanwezig, dit kunt u zelf verder inrichten met uw eigen spullen. Uiteraard kunnen u bezoek ontvangen, in uw eigen appartement of in de gemeenschappelijke ruimtes op de begane grond.

Natuurlijk kunt u ook meedoen aan diverse activiteiten. We stimuleren eigen regie en houden zoveel mogelijk rekening met uw ritme en wensen.

Waarderingen historie

2023
8.6
7 waarderingen
2022
7.5
31 waarderingen
2021
6.1
2 waarderingen
2020
7.3
1 waardering
2017
8.3
1 waardering
2016
8.0
1 waardering

Recente waarderingen

28 augustus 2023 - Geplaatst door de redactie

goede bereikbaarheid, nemen de tijd. frisse locatie met veel voorzieningen en bewegingsruimte voor de mensen. eten ziet er ook goed uit.

8.3
Lees meer
22 juli 2023 - Geplaatst door de redactie

Mooie verbouwde locatie. Als mentor van een van de bewoners ik zie veel bewegingsruimte voor alle bewoners. Naar mijn idee is de juiste domotica ingezet om zoveel mogelijk vrijheid te creëren voor...

8.2
Lees meer
29 mei 2023 - Geplaatst door de redactie

Mijn moeder wordt goed verzorgd door de verpleging ben zeer tevreden

Reactie van/namens HWW zorg - Haagse Wijk- en Woonzorg, Woonzorgcentrum Rivierenbuurt - Den Haag

Dank voor uw mooie waardering. Het is fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze zorg.

8.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen