Naar de navigatie Naar de inhoud

Kennemerhart, A.G. Bodaan

Verpleeghuiszorg

7
.9

uit 150 waarderingen

Deze locatie levert ook Revalidatiezorg.

Informatie over

Over Kennemerhart, A.G. Bodaan

Woonzorgcentrum A.G. Bodaan heeft een huiselijke uitstraling en is prachtig gelegen in Bentveld aan de rand van de Amsterdamse waterleiding duinen. Om het woonzorgcentrum heen liggen 52 aanleunwoningen.

In A.G. Bodaan bevinden zich op één etage 12 appartementen voor dementerende bewoners die gezamenlijk wonen en de dag doorbrengen in twee huiskamers.

Uiteraard is het van groot belang dat we professionele en kwalitatief hoge zorg bieden. Bij deze zorgverlening is het uitgangspunt dat u uw leven zoveel mogelijk kunt voortzetten zoals u dat gewend was. U bepaalt wanneer en welke zorg u wilt ontvangen. Belangrijk is dat er optimale zorg wordt verleend in een huis waar mensen zich thuis kunnen voelen.

Welzijn & Gemak

A.G. Bodaan is van alle gemakken voorzien. Zo kunt u als bewoner terecht bij de kapsalon, komt de pedicure aan huis, en kunt u uw boodschappen doen in de winkel. Bovendien worden er wekelijks activiteiten georganiseerd zoals film- en diamiddagen, bingo en muzikale optredens. Klik hier om naar de pagina te gaan met het overzicht van de activiteiten per locatie.

Voor de dagelijkse warme maaltijd kunt u terecht in het sfeervolle restaurant waar u kunt kiezen uit verschillende menu’s.

Waarderingen historie

2022
7.8
35 waarderingen
2021
8.1
54 waarderingen
2020
7.8
43 waarderingen
2019
7.6
19 waarderingen
2018
7.8
40 waarderingen
2017
4.2
1 waardering
2010
7.1
10 waarderingen

Recente waarderingen

1 december 2022 - Geplaatst door de redactie

Goede zorg en aandacht voor de patiënt ook al is de beschikbare tijd vaak nihil. Er wordt veel aandacht besteed aan activiteiten wat een hele goede afleiding geeft.

8.0
Lees meer
1 december 2022 - Geplaatst door de redactie
via Facit

De medewerkers zijn altijd vriendelijk. Ook de communicatie verloopt goed. Ik word goed op de hoogte gehouden. Daarnaast worden er leuke activiteiten georganiseerd. Tot nu toe bevalt de Bodaan erg...

7.4
Lees meer
1 december 2022 - Geplaatst door de redactie
via Facit

Ik ben blij dat mijn vrouw hier goede zorg krijgt. De medewerkers zijn erg vriendelijk. Ook worden er veel leuke activiteiten georganiseerd. Het enige nadeel is dat ze geen balkon heeft en ze...

7.3
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 3 specialisten werkzaam bij deze locatie:

Eijndhoven, D.G. van

Beroep

Specialist Ouderengeneeskunde

Zorginstelling

Kennemerhart, A.G. Bodaan, Bentveld
-

0 waarderingen

Janssen, I.

Beroep

Fysiotherapeut

Specialisme

Geriatriefysiotherapeut

Zorginstelling

Kennemerhart, A.G. Bodaan, Bentveld
-

0 waarderingen

Lonsdale, A.S.N.

Beroep

Diëtist

Zorginstelling

Kennemerhart, A.G. Bodaan, Bentveld
-

0 waarderingen