Naar de navigatie Naar de inhoud

KleinGeluk, Woonzorgcentrum Veldhuis

Verpleeghuiszorg

8
.6

uit 49 waarderingen

Over KleinGeluk, Woonzorgcentrum Veldhuis

Veldhuis is onderdeel van de Apeldoornse zorgorganisatie KleinGeluk! In de ouderenzorg vinden we kleine dagelijkse geluksmomentjes van onschatbare waarde. Het gaat om dat hart van goud en die klik met de cliënt. Een cliënt die zichzelf kan zijn en zelf kan kiezen.

Bij KleinGeluk woon je kleinschalig en zijn de zorgmogelijkheden veelzijdig. We hebben ook thuiszorg en specialistische zorg. Ouderenzorg moet echt persoonlijke zorg zijn, vinden we. Mensen die zich lekker thuis voelen, daar doen we het voor. Een stralende lach maakt onze dag. Doe jezelf een groot plezier, ontdek KleinGeluk!

Waarderingen historie

2024
9.3
5 waarderingen
2023
8.8
7 waarderingen
2022
8.8
16 waarderingen
2021
8.5
11 waarderingen
2020
7.6
10 waarderingen

Recente waarderingen

11 april 2024 - Geplaatst door de redactie

Mijn moeder heeft hier ruim 1 1/2 jaar gewoond. De persoonlijke aandacht, het meedenken en de liefdevolle verzorging zijn zeker een pluspunt. Het was ook erg fijn dat er veel vaste gezichten in de...

E-mailadres
9.8
Lees meer
4 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Prima ervaring gehad met Veldhuis. Fijne mensen en een goede zorg. Een vrij nieuw en modern huis met veel ruimte per bewoner.

E-mailadres
9.2
Lees meer
2 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Wij zijn zeer tevreden voor alle zorg en aandacht aan mijn zus besteed. Overleg met de zorg was te allen tijde mogelijk en verliep goed, ook telefonisch.Alleen in de weekenden was de afdeling vaak...

E-mailadres
8.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen