Naar de navigatie Naar de inhoud

Laverhof, locatie Sint Barbara

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.2

uit 128 waarderingen

Over Laverhof, locatie Sint Barbara

Wat is onze visie?

Wonen bij Laverhof is zoveel mogelijk als thuis. Dat staat centraal bij alles wat wij doen, zoals vastgelegd in onze visie en missie.

Visie

Laverhof gelooft in de eigen kracht van mensen om zelf keuzes te maken. Mensen geven naar eigen inzicht vorm aan hun leven. Ook wanneer dit door gezondheidsproblemen moeilijk wordt.

Laverhof gelooft in de waarde en de kracht van sociale verbindingen in de samenleving. Familie, buren, vrienden en kennissen spelen een belangrijke rol en dragen bij aan de kwaliteit van het leven. Onze vakbekwame medewerkers voegen extra waarde toe door mee te denken en de eigen kracht van cliënten en hun omgeving te versterken. 

Missie

Laverhof versterkt de eigen kracht van mensen met zorg, aanvullende diensten en behandeling. Zo kunnen mensen op eigen wijze een zo goed mogelijke kwaliteit van leven realiseren. Als dat nodig is, breiden we dit uit met wonen en welzijn. Dit doen wij voor kwetsbare burgers en hun naasten, mensen in de laatste fase van hun leven, de gemeenschap als geheel en religieuzen in het bijzonder.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Laverhof biedt haar diensten aan waar mensen ons willen hebben en wij door onze manier van werken een versterking kunnen zijn. Wij leggen lokaal relaties en verbanden en leveren met vakbekwaamheid onze bijdrage.

Waarderingen historie

2022
8.7
3 waarderingen
2021
7.8
30 waarderingen
2020
8.3
26 waarderingen
2019
8.4
31 waarderingen
2018
8.3
51 waarderingen
2017
8.4
31 waarderingen
2016
4.9
3 waarderingen
2015
8.3
5 waarderingen
2014
6.7
1 waardering
2010
7.0
14 waarderingen

Recente waarderingen

12 augustus 2022 - Geplaatst door de redactie

Mijn moeder haar kamer hadden we zo ingericht dat ze " thuis" was, dat voelde zo voor haar en de huiskamer was het restaurant. Zo fijn dat ze alle aandacht kreeg en een prima verzorging. Dat doet...

9.3
Lees meer
11 augustus 2022 - Geplaatst door de redactie

Mijn moeder heeft hier helaas erg kort gewoond, maar wat een fijn huis! Was erg bang dat mijn moeder zichzelf er niet zou thuis voelen, maar ze vertelde iedere keer weer dat ze zo blij was dat ze...

9.5
Lees meer
20 april 2022 - Geplaatst door de redactie

Mijn moeder heeft er met veel plezier gewoond. Onderscheid tussen verzorgende en huishoudelijke hulp was niet duidelijk. Logistiek van het gebouw hebben wij als onprettig ervaren

7.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 9 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

-

0 waarderingen

-

0 waarderingen

Bekijk alle specialisten