8.3

Sevagram, Zorgcentrum Fonterhof - Berg en Terblijt

Verpleeghuis en verzorgingshuis

Adres Valkenburgerstraat 114
6325 BR Berg en Terblijt
Telefoon 043-6088100
Locatie Deze locatie is onderdeel van Sevagram
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn 31 waarderingen
100% beveelt deze zorginstelling aan

Profiel

Wat is onze visie? Kwaliteit van leven van de cliënt vormt te allen tijde het uitgangspunt van handelen van alle medewerkers en vrijwilligers. Dit vormt tevens hun inspiratiebron waardoor werken met engagement en plezier plaatsvindt en er zowel in in- als extern optimaal wordt samengewerkt. Sevagram maakt zich ook sterk om medewerkers en vrijwilligers ontplooiingsmogelijkheden aan te bieden onder de noemer van ‘binden en boeien’. De visie van Sevagram geeft aan waar we voor gaan: • Sevagram biedt zorg in kwaliteit van leven passend binnen de levensloop; • Aan eenieder met een vraag inzake zorg, welzijn en wonen; • Door betrokken, geëngageerde en deskundige medewerkers; • Met als resultaat dat cliënten, medewerkers én vrijwilligers zich thuis voelen en gezien worden. Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties? Sevagram, waar je gezien wordt en je je thuis voelt : “Zorg met bezieling” De missie van Sevagram geeft aan waar we voor staan, dus ook onze kernwaarden. Onze missie is een drieluik: • Sevagram is dé betrouwbare partner voor ouderenzorg in brede zin in de regio Parkstad/Heuvelland • Sevagram onderscheidt zich door een toonaangevende rol te spelen in het organiseren en regisseren van flexibele zorg op maat. • Sevagram is een aantrekkelijke zorgorganisatie voor cliënten, familie, medewerkers én vrijwilligers. Om aan deze missie vorm en inhoud te kunnen geven biedt Sevagram zorg- en gemaksdiensten aan van goede kwaliteit tegen een faire prijs. Haar doelgroepen zijn ouderen en chronisch zieken. Om de noodzakelijke samenhang in zorgaanbod te realiseren neemt Sevagram in haar werkgebied de regierol voor (ouderen)zorg op zich. Lees meer

Waarderingen

Gemiddeld waarderingscijfer per jaar

 • 2 waarderingen
  9.1
 • 4 waarderingen
  8.6
 • 6 waarderingen
  9.2
 • 19 waarderingen
  7.9
Meer

Toelichting
Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst.

Waarderingen

 • 8 juli 2019 - Goedgekeurd door de redactie

  Verpleging en personeel super vriendelijk en geïnteresseerd in de bewoners. Ook de zorg en verzorging is perfect. Maaltijden goed verzorgd. En er wordt veel georganiseerd. Echt een aanrader. Top...

  Reactie van/namens Verpleeghuis en verzorgingshuis Sevagram, Zorgcentrum Fonterhof - Berg en Terblijt

  geplaatst op 9 juli 2019

  Bedankt voor uw positieve reactie. Dat waarderen we zeer.

 • 8 juli 2019 - Goedgekeurd door de redactie

  Vanaf het eerste moment bij ontvangst was er een klik met de zorg en onze ouders. Duidelijke informatie mbt het zorgplan en de verwachtingen. Alles is bespreekbaar!

  Reactie van/namens Verpleeghuis en verzorgingshuis Sevagram, Zorgcentrum Fonterhof - Berg en Terblijt

  geplaatst op 9 juli 2019

  Bedankt voor uw positieve waardering.

 • 13 april 2017 - Goedgekeurd door de redactie

  Mijn moeder verblijft al enkele jaren in zorgcentrum Fonterhof. Ik verbaas me telkens weer over de betrokkenheid en het enthousiate personeel. Chapeau!

  1 persoon vindt dit een nuttige waardering.

  Reactie van/namens Verpleeghuis en verzorgingshuis Sevagram, Zorgcentrum Fonterhof - Berg en Terblijt

  geplaatst op 14 april 2017

  Hartelijk dank voor uw mooie waardering. We zijn er erg blij mee. En natuurlijk gaan we door met goede zorg te verlenen.

Foto's en video's

Partners van ZorgkaartNederland