Naar de navigatie Naar de inhoud

Vilente Mooi-Land

Verpleeghuiszorg

8
.6

uit 36 waarderingen

Over Vilente Mooi-Land

Wat is onze visie?

‘Thuis bij Vilente, Vilente bij u thuis’.

Wanneer de hulp van familie, vrienden of buren niet meer voldoende is, dan staan de 1.100 zorgprofessionals van Vilente voor u klaar. We kijken naar wat u nodig hebt om uw leven zoveel mogelijk te kunnen voortzetten zoals u dat gewend bent.

Als in uw eigen huis wonen niet meer gaat, dat kunt u een nieuw thuis vinden in één van de woonzorgcentra van Vilente. Samen met u, uw familie en naasten maken we afspraken over de zorg die u nodig hebt. 

Vilente biedt zorg, wonen en diensten in de gemeenten Ede, Wageningen en Renkum. Cliënten, mantelzorgers, meer dan 800 vrijwilligers en de medewerkers van Vilente vormen samen een team. Op die manier werkt Vilente aan mensgerichte en persoonlijke zorg in haar woonzorgcentra en in de wijk. 

Kijk voor meer informatie op www.vilente.nl.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Kortdurend verblijf, diagnostiek, advies en spoedzorg

Op 27 augustus 2018 heeft Vilente een nieuwe locatie in Doorwerth geopend. Op de bosrijke plek van het voormalige verzorgingshuis, is een nieuw complex verrezen. Daar brengt Vilente al haar expertise samen voor kortdurend verblijf, diagnostiek, advies en spoedzorg. Het tijdelijke gebouw doet ongeveer tien jaar dienst. Gedurende die periode werkt Vilente aan een permanente invulling van de locatie, in huisvesting die recht doet aan de prachtige omgeving en buurt.

Mooi-Land neemt binnen Vilente een unieke plek in. Waar andere locaties plaats bieden aan wonen met zorg, biedt Mooi-Land bovenal overbruggingszorg. Met uitzondering van cliënten van Philadelpia , die voorheen in De Klinkenberg te Ede woonden. Zij beschikken op deze locatie over een eigen vleugel. Ook het servicebureau met haar ondersteunende diensten en het opleidingscentrum van Vilente, is verhuisd naar Mooi-Land. Daarmee is Mooi-Land een dynamische locatie, waar veel ruimte is voor ontmoeting, innovatie en ontwikkeling.

Waarderingen historie

2024
7.4
3 waarderingen
2023
8.7
19 waarderingen
2022
8.1
6 waarderingen
2021
9.7
3 waarderingen
2020
8.5
9 waarderingen
2019
9.2
2 waarderingen

Recente waarderingen

16 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Zeer vriendelijk, goed eten! Ben heel goed geholpen door iedereen en ook de fysiotherapie!

14 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Wij zijn zeer tevreden over de behandeling van onze zus-schoonzus, in haar laatste fase veel steun gehad. Wat ook erg werd gewaardeerd, was het gesprek met de geestelijke verzorger, nogmaals, bedankt...

9.8
Lees meer
26 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Daar s’avonds aangekomen, kon echt niets en veel pijn Laten je been ineens los en hangen Midden in de nacht bellen en laten je een uur wachten of komen niet Ook overdag weinig aandacht voor je ,...

Reactie van/namens Vilente Mooi-Land - Doorwerth

Hartelijk dank voor uw waardering. Omdat u meldde dat u niet tevreden was over de zorg op locatie Mooi-Land hebben we u via...

2.5
Lees meer
Bekijk alle waarderingen