Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorgcentrum De Wittenberg

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.4
Adres
Bernhardstraat 4 4175 EE Haaften
Telefoon
0418-594900
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Wittenbergzorg

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Zorgcentrum De Wittenberg

Profielfoto Zorgcentrum De Wittenberg  - Haaften

Wittenbergzorg
Wittenbergzorg is een lang bestaande organisatie voor zorg- en dienstverlening in de breedste zin van het woord. De basis wordt gevormd door het bieden van zorg aan huis en het bieden van verzorgd en beschermd wonen.

De zorg aan huis wordt met name verleend in de gemeente West Betuwe. Vanuit de Wmo bieden we hier ook huishoudelijke hulp, lichte verzorging en begeleiding. Er komen mensen uit deze gemeente naar Haaften voor deelname aan dagbesteding.

De Wittenberg in Haaften
Verzorgd en beschermd wonen wordt geboden in zorgcentrum De Wittenberg in Haaften. Hier zijn ruim 50 plaatsen voor zowel somatische als psychogeriatrische zorg. Tevens is op deze locatie kortdurende opname mogelijk (eerstelijnsverblijf in logeerkamers).

Direct aanpalend aan De Wittenberg bevinden zich 3 complexen met zorgwoningen: Hoekland, Kempkeshof en Schoolstraat. In deze woningen verlenen we zorg en maken de huurders gebruik van onze dienstverlening. 

Eten en drinken
Wittenbergzorg beschikt in Haaften over een eigen keuken waar dagelijks verse maaltijden gekookt worden. Deze maaltijden worden ook aan huis bezorgd via Tafeltje dekje.

In het restaurant Gastenhof kan men terecht voor een kopje koffie of warme maaltijd. 

Identiteit
Wittenbergzorg heeft een protestants-christelijke identiteit. Onze Bijbelse opdracht voor naastenliefde betekent dat wij zorg bieden aan iedereen!