Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorggroep Almere, locatie Castrovalva, Centrum voor Wonen, Zorg en Welzijn

Verpleeghuis en verzorgingshuis

7
.9

uit 39 waarderingen

Over Zorggroep Almere, locatie Castrovalva, Centrum voor Wonen, Zorg en Welzijn

Een centrum voor wonen, zorg en welzijn. Een thuis waar u comfortabel en zorgeloos kunt wonen. Uitstekend verzorgd in een modern zorgappartement. Dat is Castrovalva, gelegen in Tussen de Vaarten in Almere.

In Castrovalva krijgt u alle benodigde hulp bij de dagelijkse handelingen. Bijvoorbeeld bij het wassen, aankleden, naar bed gaan en bij medische zorg. Als het nodig is kunt u 24 uur per dag een beroep doen op onze hulpvaardige en betrokken medewerkers. Ook  zijn er  vrijwilligers, die u graag helpen bij uw dagelijkse bezigheden. 

 

Eten in het restaurant of in uw appartement

In ons restaurant ontmoet u medebewoners en buurtbewoners. Hier kunt u ook drie keer per dag de maaltijd benutten. U kunt er ook voor kiezen in uw eigen appartement te eten. U kunt zelfstandig de dag doorbrengen, maar u bent ook van harte welkom bij de gevarieerde activiteiten die Castrovalva voor u organiseert. U maakt zelf de keuzes waar u dat kunt. En waar het voor u lastig wordt, nemen onze hulpverleners de regie van u over.

Zorgappartementen en groepswoningen

Castrovalva heeft 31 zorgappartementen. Hier kunt u wonen als u door ouderdom, ziekte of een handicap verpleging of hulp nodig heeft  en niet meer zelfstandig kunt blijven wonen. De woningen zijn zo ontworpen dat u er ook op hoge leeftijd of met een handicap goed kunt leven. De zorg wordt aangepast aan uw behoefte. Zo hoeft u dus niet te verhuizen als het lichamelijk minder gaat. Castrovalva heeft 4 groepswoningen waar mensen met dementie in een beschermde woonvorm met elkaar wonen.  In iedere woning wonen 6 bewoners die daar met elkaar de dag doorbrengen. 

 

Waarderingen historie

2022
3.2
1 waardering
2021
7.8
26 waarderingen
2019
8.4
12 waarderingen
2018
8.5
10 waarderingen
2017
6.8
11 waarderingen
2016
6.8
5 waarderingen

Recente waarderingen

12 juni 2022 - Geplaatst door de redactie

Dit verzorgingshuis slaat echt alles Situatie Je moeder is net overleden, er wordt de afspraak gemaakt om je moeder tot 12 uur te laten liggen Dit wordt niet nagekomem punt 1 de zorg weet dat...

3.2
Lees meer
17 december 2021 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Gaat goed: Gebouw Kan beter: Meer persoonlijke aandacht

7.7
Lees meer
17 december 2021 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Gaat goed: Ruime kamer Kan beter: Meer personeel en persoonlijke aandacht

6.5
Lees meer
Bekijk alle waarderingen