Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorggroep Almere, locatie Castrovalva, Centrum voor Wonen, Zorg en Welzijn

Verpleeghuiszorg

7
.7

uit 39 waarderingen

Informatie over

Over Zorggroep Almere, locatie Castrovalva, Centrum voor Wonen, Zorg en Welzijn

Een centrum voor wonen, zorg en welzijn. Een thuis waar u comfortabel en zorgeloos kunt wonen. Uitstekend verzorgd in een modern zorgappartement. Dat is Castrovalva, gelegen in Tussen de Vaarten in Almere.

In Castrovalva krijgt u alle benodigde hulp bij de dagelijkse handelingen. Bijvoorbeeld bij het wassen, aankleden, naar bed gaan en bij medische zorg. Als het nodig is kunt u 24 uur per dag een beroep doen op onze hulpvaardige en betrokken medewerkers. Ook  zijn er  vrijwilligers, die u graag helpen bij uw dagelijkse bezigheden. 

 

Eten in het restaurant of in uw appartement

In ons restaurant ontmoet u medebewoners en buurtbewoners. Hier kunt u ook drie keer per dag de maaltijd benutten. U kunt er ook voor kiezen in uw eigen appartement te eten. U kunt zelfstandig de dag doorbrengen, maar u bent ook van harte welkom bij de gevarieerde activiteiten die Castrovalva voor u organiseert. U maakt zelf de keuzes waar u dat kunt. En waar het voor u lastig wordt, nemen onze hulpverleners de regie van u over.

Zorgappartementen en groepswoningen

Castrovalva heeft 31 zorgappartementen. Hier kunt u wonen als u door ouderdom, ziekte of een handicap verpleging of hulp nodig heeft  en niet meer zelfstandig kunt blijven wonen. De woningen zijn zo ontworpen dat u er ook op hoge leeftijd of met een handicap goed kunt leven. De zorg wordt aangepast aan uw behoefte. Zo hoeft u dus niet te verhuizen als het lichamelijk minder gaat. Castrovalva heeft 4 groepswoningen waar mensen met dementie in een beschermde woonvorm met elkaar wonen.  In iedere woning wonen 6 bewoners die daar met elkaar de dag doorbrengen. 

 

Waarderingen historie

2023
7.9
2 waarderingen
2022
7.5
11 waarderingen
2021
7.8
26 waarderingen
2019
8.4
12 waarderingen
2018
8.5
10 waarderingen
2017
6.8
11 waarderingen
2016
6.8
5 waarderingen

Recente waarderingen

11 juli 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Gaat goed: Verplegend en ondersteuning personeel erg lief en zorgzaam.... Kan beter: Contact met management....verantwoording nemen in zorgelijke situaties...

7.8
Lees meer
11 juli 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Gaat goed: De vaste kern is heel gemotiveerd om de bewoners zo goed mogelijk te verzorgen. Kan beter: Het verloop onder de medewerkers is vrij hoog, het zou prettig zijn wanneer er een grotere vaste...

8.0
Lees meer
17 november 2022 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Gaat goed: Aandacht en verzorging is goed. Kan beter: Zorgvuldiger met kleding omgaan, wordt regelmatig “verwisseld”

8.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen