Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorggroep Charim, locatie D'n Aok

Verpleeghuiszorg

9
.7

uit 6 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Over Zorggroep Charim, locatie D'n Aok

In 2014 opende Zorggroep Charim de deuren van D’n Aok. D’n Aok is een zorglocatie, gevestigd aan De Palmen Grift, middenin een levendige woonwijk aan de rand van het stadspark en nabij het centrum van Veenendaal.

D’n Aok heeft twee woongroepen. Per groep verblijven maximaal negen cliënten in D’n Aok. De huiskamer is sfeervol ingericht, heeft een open keuken en deuren naar het tuinterras. In de grote, beschermde tuin kunnen cliënten en bezoekers veilig ontspannen in de terraszitjes, en – als zij dat willen – helpen met tuinieren.

Waarderingen historie

2022
9.5
1 waardering
2021
9.6
4 waarderingen
2019
9.3
3 waarderingen
2018
8.4
7 waarderingen

Recente waarderingen

15 maart 2022 - Geplaatst door de redactie

De betrokkenheid van de verzorgers, is geweldig, meelevend, en zorgzaam ondanks dat zij ook te kampen hebben gehad met coronamaatregelen tot vrij recent ...ook de faciliteiten, verbouwing en mooie...

9.5
Lees meer
18 oktober 2021 - Geplaatst door de redactie

Uitstekende liefdevolle en persoonlijke verzorging. Fijn contact met alle verzorgenden en artsen. Het kleinschalige is heel prettig, vooral voor de bewoners.

6 april 2021 - Geplaatst door de redactie

Mooi pand, erg opgeknapt na de recente verbouwing. Zeer attente, betrokken en vooral deskundige medewerkers m/v, die zowel met de bewoners als met ons als familie professioneel-hartelijke...

Bekijk alle waarderingen