Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorggroep Elde Maasduinen, Dorpshuis De Vlaswiek

Verpleeghuiszorg

8
.4

uit 37 waarderingen

Over Zorggroep Elde Maasduinen, Dorpshuis De Vlaswiek

Dorpshuis De Vlaswiek

Het kleinschalige dorpshuis De Vlaswiek, gevestigd in het dorpscentrum nabij de parochiekerk, is met name gericht op inwoners van Liempde en de directe omgeving. De locatie is in 2013 helemaal verbouwd en aangepast aan moderne eisen.

Enerzijds is er een grote openheid naar en vanuit de omgeving, anderzijds is er wel sprake van een veilige en beschermde vorm van wonen met bijvoorbeeld toegangscontrole, sociale controle en 24-uurs aanwezigheid van medewerkers. Cliënten stellen deze mix op prijs: midden in de samenleving, die van harte welkom is in De Vlaswiek, maar ook de faciliteiten die de individuele veiligheid vergroten.

Woon-zorgcentrum De Vlaswiek biedt verpleeghuiszorg aan 32 psychogeriatrische cliënten. Die plaatsen zijn verdeeld over twee gesloten afdelingen voor elk 16 cliënten, waar continu professionele begeleiding en verzorging aanwezig is. De mantelzorger kan hier een actieve rol vervullen. Elke cliënt heeft de beschikking over een eigen zit-slaapkamer en een gedeelde sanitaire ruimte. Er is een gezamenlijke huiskamer. Er zijn algemene ruimtes voor ontspanning en bezinning, waar diverse activiteiten worden georganiseerd.

Het geheel wordt omgeven door een tuin met veel groen.

Woon-zorgcentrum De Vlaswiek biedt zorg- en dienstverlening op maat. De indicatiestelling en de individuele wens van de bewoner vormen het uitgangspunt.

Waarderingen historie

2023
8.5
8 waarderingen
2022
8.5
6 waarderingen
2021
8.4
12 waarderingen
2020
8.2
11 waarderingen
2017
8.6
26 waarderingen
2016
8.5
26 waarderingen
2015
9.2
2 waarderingen
2010
7.4
3 waarderingen

Recente waarderingen

19 september 2023 - Geplaatst door de redactie
via Facit

Heel fijne sfeer, goede zorg, lieve mensen om zich heen die voor haar zorgen. Ze wordt 'gezien': ze sluiten aan bij haar behoeftes, bijvoorbeeld uitslapen en af en toe een wijntje.

9.3
Lees meer
19 september 2023 - Geplaatst door de redactie
via Facit

Het is kleinschalig. Er is veel aandacht voor bewoners met leuke activiteiten. Niet zo tevreden over de schoonmaak van de kamer, met name de vloer.

7.5
Lees meer
19 september 2023 - Geplaatst door de redactie
via Facit

De zorg verloopt goed. Naaste is over het algemeen tevreden. Hij krijgt goed te eten en dat vindt hij belangrijk.

8.3
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials