Naar de navigatie Naar de inhoud

Lindezorg Thuiszorg

Wijkverpleging

-

Er zijn nog geen waarderingen.

Informatie over

Over Lindezorg Thuiszorg

Lindezorg is een kleinschalig zorginiatief in gemeente Horst aan de Maas voor mensen met dementie. Lindezorg biedt zorg en ondersteuning in de thuissituatie.

Visie op zorg

Elk mens zoekt in zijn leven naar de juiste balans binnen zichzelf en binnen zijn omgeving. Wanneer deze balans wordt verstoord door fysieke en mentale problemen, is het voor het welbevinden belangrijk om deze zo goed en snel mogelijk te optimaliseren. Daarom worden cliënten bij Lindezorg vanjuit heelheid benaderd, waarbij niet enkel ziekteverschijnselen in acht worden genomen in de ondersteuning en zorgverlening. Het hele plaatje wordt meegenomen: lichamelijk, psychisch, sociaal-emotioneel en spiritueel wlezijn zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De mens is immers niet enkel en alleen zijn ziekte.

Thuiszorg van Lindezorg

Het thuiszorgteam van Lindezorg is actief in de gemeente Horst aan de Maas. Dit team is gespecialiseerd in de verzorging, verpleging en begeleiding van mensen met dementie in de thuissituatie. Kwaliteit en continuïteit staan hierbij voorop. Door de kleinschalige aanpak komen steeds dezelfde gezichten bij de cliënten en hebben ze een vast aanspreekpunt. Lindezorg staat voor kleinschalige, kwalitatief hoogwaardige en mensgerichte zorg.

Nog geen waarderingen

Help anderen kiezen door de eerste waardering over Lindezorg Thuiszorg te Sevenum te plaatsen: Waarderen