Naar de navigatie Naar de inhoud

Sint Maartenskliniek Boxmeer

Medisch specialistische zorg

9
.1

uit 27 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Winnaar van:

Over Sint Maartenskliniek Boxmeer

De Sint Maartenskliniek is een ziekenhuis dat als enige in Nederland volledig gespecialiseerd is in houding en beweging. U kunt in Alphen aan den RijnBarneveldBoxmeerEdeGeldropNijmegen (op onze eigen locatie, in het CWZ, of onze locatie RealHealth), Veenendaal en Woerden terecht voor behandeling van eenvoudige tot zeer complexe aandoeningen op het gebied van orthopediereumatologie en revalidatiegeneeskunde

Van veelvoorkomend tot complex De Sint Maartenskliniek staat bekend om zijn aanpak van complexe aandoeningen, maar u kunt er net zo goed terecht voor veel voorkomende klachten of blessures. Per jaar worden er bijna 63.000 mensen bij de Sint Maartenskliniek behandeld, uit de regio Nijmegen, Woerden en Boxmeer, maar voor een groot deel ook uit de rest van Nederland.

Voor orthopedische zorg We zien 32.000 orthopediepatiënten. De orthopediecentra voeren jaarlijks meer dan 8200 operaties uit: 1900 heupoperaties, 900 wervelkolomoperaties, 1300 voet/enkel, 1500 schouder/arm/pols en 2200 knieoperaties uit. Hieronder vallen ook complexe ingrepen, zoals een knierevisie of scolioseoperatie. Deze doen we vaak 10x meer dan andere ziekenhuizen.

Voor reumapatiënten De reumacentra Alphen aan den Rijn, Barneveld, Boxmeer, Ede, Geldrop, Nijmegen (op onze eigen locatie, in het CWZ, Veenendaal en Woerden behandelen jaarlijks 21.500 reumapatiënten. Het gaat daarbij om het bestrijden van reumatische ziekten, maar ook om het leren omgaan met de gevolgen van de ziekte in de woon-, leef- en werksituatie.

Voor mensen die revalideren In het revalidatiecentrum in Nijmegen zien we 7.000 patiënten. Hiervan revalideren gemiddeld zo’n 350 volwassenen na een ongeluk, hersenaandoening of een amputatie. Bij de peuter- en kinderrevalidatie revalideren  kinderen met een stoornis aan het houdings- en bewegingssysteem of het zenuwstelsel. Het doel is deze mensen te leren al hun mogelijkheden te benutten zodat ze zo goed mogelijk kunnen functioneren in de maatschappij.

Voor kinderen Kinderen met een orthopedische aandoening of reuma kunnen voor behandeling terecht in onze Sint MaartensKinderkliniek in Boxmeer. Ook voor poliklinisch advies van de revalidatiearts kun je in de kinderkliniek terecht. Voordeel daarvan is dat de kinderorthopeed en/of de kinderreumatoloog kunnen aanschuiven als dat nodig is. Kom je bij ons voor een uitgebreidere revalidatiebehandeling, dan gebeurt dit in onze kliniek in Nijmegen. De Sint MaartensKinderkliniek is gevestigd in het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. We werken daar samen met de kinderafdeling van dit ziekenhuis. Daarnaast werken we voor orthopedische ingrepen intensief samen met de kinderorthopeden en anesthesiologen van het Radboudumc.

 

Waarderingen historie

2023
9.3
6 waarderingen
2022
9.5
3 waarderingen
2021
8.5
2 waarderingen
2020
9.1
10 waarderingen
2019
8.7
17 waarderingen
2018
9.1
25 waarderingen
2017
8.9
21 waarderingen
2014
8.3
1 waardering

Recente waarderingen

1 juni 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik ben zeer te vrede over hoe ik ben geholpen en behandeld. Dit was voor mijn de eerste keer in Boxmeer ,maar het is uitstekend bevallen. Ik heb een nieuwe knie gekregen. Daarna is het allemaal goed...

8.6
Lees meer
24 april 2023 - Geplaatst door de redactie

Dr.v.Hellemondt een geweldige Arts.

9.3
Lees meer
8 april 2023 - Geplaatst door de redactie

De zorgverlening is compleet. Duidelijke vraagstelling. Goed overleg welke behandeling mogelijk is en de eventuele gevolgen daarvan. Korte lijntjes, waardoor zeer efficiënt gewerkt kan worden....

Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 10 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

Schreuder, P.C.N.J.

Beroep

Orthopeed

Zorginstelling

Sint Maartenskliniek Boxmeer, Beugen
8.5

9 waarderingen

Spaans, A.J.

Beroep

Orthopeed

Zorginstelling

Sint Maartenskliniek Boxmeer, Beugen
10

1 waardering

Leeuwesteijn, A.E.E.P.M.

Beroep

Orthopeed

Zorginstelling

Sint Maartenskliniek Boxmeer, Beugen
9.9

5 waarderingen

Bekijk alle specialisten