Naar de navigatie Naar de inhoud

Home Instead Thuisservice Achterhoek

Overige zorg

9
.3

uit 10 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

zaterdag
0:00 - 23:59
zondag
0:00 - 23:59
maandag
0:00 - 23:59
dinsdag
0:00 - 23:59
woensdag
0:00 - 23:59
donderdag
0:00 - 23:59
vrijdag
0:00 - 23:59

Winnaar van:

Over Home Instead Thuisservice Achterhoek

“Ook in de Achterhoek maken we vanuit ons hart elke dag met vertrouwen het verschil.”

“Ik ga nooit naar een verpleeghuis!” Dit waren begin 2014 de woorden van Ben. Ben is een oom van Doret die na een werkzaam leven in de zorg, rond zijn pensionering getroffen werd door een erg progressieve vorm van Parkinsonisme. Een ziekte waarbij het lijf stukje bij beetje uitvalt. Van een grote beer veranderde hij in een positieve zorgvrager. Zijn gezin en familie ondersteunden zijn wens om thuis te blijven wonen. Ondanks alle goede intenties, liepen zijn vrouw en dochter op een gegeven moment tegen hun grenzen aan. In de fase dat wij onze éérste Home Instead vestiging vanuit Laren (Gelderland) opstartten, werd Ben onze eerste klant. Dit was in eerste instantie een uurtje ondersteuning zodat zijn vrouw kon tennissen, tot dagelijkse hulp bij de verzorging van Ben. Samen met de thuiszorg, familie, vrijwilligers, etc. is het ons gelukt om Ben tot het laatste moment thuis te verzorgen.

Ondanks het gemis, kijken we met veel voldoening terug op de zorg voor Ben. Toen wij de tweede vestiging van Home Instead startten in de Achterhoek. Grepen wij de kans aan dit vanuit de woonplaats van Ben, Groenlo, te doen.

Ook in de Achterhoek maken wij het mogelijk dat u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Met u kijken we naar uw mogelijkheden en waar u ondersteuning bij wilt hebben. Wij geloven dat ieder mens zijn keuzes mag maken, juist ook als ondersteuning nodig is.

Wij bieden die ondersteuning zoals u wilt, wanneer u wilt en door wie u wilt. Samen met onze, hiervoor door Home Instead getrainde, CAREGivers staan wij voor thuisservice van hoge kwaliteit. Ons credo is: “Vanuit ons hart maken we elke dag met vertrouwen het verschil”.

Onze achtergronden en wie wij zijn, dat maakt dat wij als echtpaar en als collega’s elkaar goed aanvullen. Eric houdt zich vooral bezig met de algemene bedrijfsvoering, strategische contacten en marktontwikkeling. Doret richt zich op het directe klantencontact en het informeren van de operationele verwijzers. Het welbevinden van klant en medewerker is, samen met het supportteam, hun gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Eric van Putten en Doret Geutjes, directie Home Instead Thuisservice Achterhoek

Waarderingen historie

2024
9.2
2 waarderingen
2022
9.6
4 waarderingen
2021
9.1
4 waarderingen

Recente waarderingen

5 juli 2024 - Geplaatst door de redactie

De mevrouw / caregiver van H.I. die bij ons komt, is echt geweldig. Een perfecte klik met mijn man, altijd opgeruimd en met goede zin iets ondernemen of ergens heen. Het mooie van H.I. is dat je ze...

Telefoonnummer E-mailadres
8.6
Lees meer
20 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Medewerkster was aardig, integer en bekwaam

E-mailadres
9.8
Lees meer
2 augustus 2022 - Geplaatst door de redactie

De medewerkers van Home instead Achterhoek hebben alles gedaan om de wens van moeder om thuis te kunnen blijven wonen te honeren. Hun motto is: wat maakt haar gelukkig? Er is voor haar gekookt, ze...

9.9
Lees meer
Bekijk alle waarderingen