Naar de navigatie Naar de inhoud

Home Instead Thuisservice Midden-Limburg

Overige zorg

9
.5

uit 7 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Winnaar van:

Over Home Instead Thuisservice Midden-Limburg

U bepaalt, wij zijn er als het nodig is.

Iedereen is verschillend, maar wat wij allemaal willen is in goede gezondheid oud worden en in onze eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Het eerste hebben wij niet helemaal in eigen hand, het tweede steeds meer. Mede dankzij Home Instead Noord-& Midden-Limburg zijn er ook voor u volop mogelijkheden om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Niet alleen zelfstandig, maar op een aangename, menswaardige manier. Voor u én de mensen om u heen.

Als uw behoefte aan extra hulp toeneemt, biedt Home Instead Midden-Limburg precies de ondersteuning die u nodig heeft. Dit doen wij op momenten wanneer het u uitkomt. Volledig afgestemd op uw wensen en in aanvulling op wat u allemaal zelf nog kunt. Daarbij ligt de nadruk de dingen die uw leven thuis zo fijn en vertrouwd maken. Uw eigen spullen, uw favoriete maaltijden, uw ritme van de dag.

Wij helpen bij hele praktische zaken, zoals het huishouden of de was. En als u altijd zo geniet van uw tuin, dan gaan wij samen tuinieren! Natuurlijk ondersteunen wij u desgewenst ook bij uw persoonlijke verzorging en misschien wel bij het allerbelangrijkste: het contact van mens tot mens. Gewoon een goed gesprek voeren, samen een wandeling maken of op bezoek gaan bij vrienden. Kortom al die zaken die als eerste worden wegbezuinigd en volledig op de schouders komen van de mensen om u heen. Home Instead Noord- & Midden-Limburg kan zaken van hen overnemen, zodat mantelzorgers ook weer de ruimte krijgen om even gewoon partner, broer of dochter te zijn. Als het nodig is, zijn wij er 24 uur per dag.

Wanneer ik met mensen praat over Home Instead en alles wat wij doen, is de reactie vaak een opluchting: wat fijn dat deze service er is! Want bij wie klop je aan voor ondersteuning die niet direct met zorg te maken heeft, maar alles met welbevinden? Bij Home Instead dus. Het is mijn persoonlijke missie om voor elke klant precies de juiste CAREgiver te vinden. Iemand met wie het op alle niveaus klikt, die u echt goed leert kennen en daar ook de tijd voor neemt. Simpelweg omdat het steeds dezelfde persoon is die bij u thuis komt.

Ik nodig u uit voor een vrijblijvende kennismaking, om samen te bepalen hoe uw ideale ondersteuning eruitziet. Ik ga er persoonlijk voor zorgen dat die er komt. Thuisservice op maat, bij u thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving.

Rinaldo Koppen, directeur Home Instead Thuisservice Noord- & Midden-Limburg

Waarderingen historie

2024
9.8
2 waarderingen
2023
9.0
3 waarderingen
2022
10
1 waardering
2021
9.7
1 waardering

Recente waarderingen

29 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Mijn schoonvader is op de uren dat medewerkers van Home Instead kwamen even ontlast van de zware mantelzorg van zijn partner. Er is in korte tijd een fijne vertrouwelijke band opgbouwd en mijn...

E-mailadres

Reactie van/namens Home Instead Thuisservice Midden-Limburg - Weert

Door het ontlasten van de mantelzorgers hopen wij dat zij weer een beetje kunnen opladen en wat tijd voor zichzelf durven nemen....

9.7
Lees meer
4 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Vanaf het begin een hele goede match met de caregiver, ontzettend fijn hoe Home Instead zich hier voor inzet. Er wordt enorm goed naar de wensen/behoeften geluisterd. En daarnaast wordt er goed mee...

E-mailadres

Reactie van/namens Home Instead Thuisservice Midden-Limburg - Weert

Wij kijken inderdaad waar mogelijk mee, niet alleen naar de zorg die nu nodig is, maar ook waar de situatie naartoe gaat. Wat is...

21 september 2023 - Geplaatst door de redactie

Hele persoonlijke aanpak met echte zorg voor de client die centraal staat.

E-mailadres

Reactie van/namens Home Instead Thuisservice Midden-Limburg - Weert

Fijn om te horen! Iedere situatie is uniek en van daaruit gaan wij zorg leveren, persoonlijk, met de klant als centraal punt.

8.4
Lees meer
Bekijk alle waarderingen