Naar de navigatie Naar de inhoud

Home Instead Thuisservice Sittard-Geleen

Overige zorg

9
.4

uit 35 waarderingen

woensdag
0:00 - 23:59
donderdag
0:00 - 23:59
vrijdag
0:00 - 23:59
zaterdag
0:00 - 23:59
zondag
0:00 - 23:59
maandag
0:00 - 23:59
dinsdag
0:00 - 23:59

Winnaar van:

Over Home Instead Thuisservice Sittard-Geleen

Ouder worden en thuis wonen. Het kan!

We worden in Nederland steeds ouder. Het liefst willen we daarbij zo lang mogelijk thuis blijven wonen in de eigen vertrouwde omgeving. Op een bepaald moment kan het zijn dat de alledaagse dingen zoals aankleden, boodschappen doen, koken, een wandeling maken, niet meer vanzelf gaan.

Geef vertrouwen

Dan kunt u bij Home Instead Thuisservice de ondersteuning ontvangen die u nodig heeft om deze alledaagse dingen samen op te pakken. Ondersteuning door iemand die bij u past, waar u zich vertrouwd bij voelt en die de tijd voor u neemt. Iemand die op tijden komt die u zelf bepaalt en u ondersteunt zoals u dat wilt.

Maak het verschil

Home Instead helpt u om in uw vertrouwde woonomgeving te blijven wonen, al dan niet samen met mantelzorger(s). Bij de persoonlijke verzorging en begeleiding kijken we vooral naar alles wat u nog wel goed gaat. Vanuit de mogelijkheden ondersteunen wij u graag.

Vanuit het hart

Wij zijn Dries Sonneveld en Marie-Rose Vandenbergh. Van onze beide ouders weten wij hoe groot de wens kan zijn om thuis te blijven wonen. Onze zoektocht naar passende hulp en de eigen ervaring als mantelzorgers, is voor ons de aanleiding geweest om ook senioren in de regio Sittard-Geleen e.o. de ondersteuning van Home Instead aan te bieden. Zodat wij ook hier senioren kunnen ondersteunen om zo lang mogelijk thuis te blijven.

Waarderingen historie

2024
9.6
2 waarderingen
2023
9.1
12 waarderingen
2022
9.6
21 waarderingen

Recente waarderingen

16 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Mijn moeder met beginnende dementie ontving wekelijks een caregiver, voor een gesprek, een spelletje of advies. Of het haar heeft geholpen om langer zelfstandig thuis te wonen is lastig in te...

E-mailadres
9.2
Lees meer
21 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Mijn ervaringen met Home Instead waren uitstekend. Duidelijke communicatie en heel goede zorg. De klantcoordinator is eerst bij ons thuis geweest om mijn man met dementie te leren kennen. Zij heeft...

E-mailadres
E-mailadres
8.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen