Naar de navigatie Naar de inhoud

Gynaecoloog Armeanu, M.C.

Gynaecoloog

9
.1
Geslacht
Vrouw
Specialisme
Voortplantingsgeneeskunde
Er zijn 20 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Armeanu, M.C.

Gynaecologische problemen kunnen invloed hebben op blaasproblemen. Soms kunnen door de blaasproblemen ook gynaecologische klachten ontstaan. Bij blaasproblemen, zoals blaaspijnsyndroom, overactieve blaas, blaasontstekingen en incontinentie, kunnen hormonale, gynaecologische en seksuele problemen ontstaan. Voor deze vrouwen ben ik als gynaecoloog beschikbaar in het multidisciplinaire team.

Lees over de gynaecoloog bij complexe blaasklachten >

Lees over de gynaecoloog bij blaaspijnsyndroom >

De voortplantingsgeneeskunde heeft mij altijd gefascineerd en geïnspireerd. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van vrouwen met verschillende hormonale problemen in de verschillende fasen van hun leven.Ik heb een ruime ervaring met behandeling op maat van menstruatiestoornissen, hormonen en anticonceptie vanaf de puberteit tot de menopauze, zowel gedurende het climacterium als daarna.In het onderwijs geef ik met plezier mijn ruime kennis en klinische ervaring door aan de medische studenten. In mijn werk lever ik vol enthousiasme een bijdrage aan de gezondheidszorg in het algemeen en de gezondheid van vrouwen in het bijzonder. Mijn uiteindelijke doel is bij te dragen aan de kwaliteitsverbetering van het leven dank zij preventie en behandeling van ziekten in de huidige en de toekomstige generaties.

et mijn ruime ervaring en kennis van de Nederlandse, Engels, Franse, Duitse, Italiaanse, Spaanse en Roemeense taal kan ik vrouwen in hun eigen taal op hun gemak stellen.  

Lees over blaasontsteking vrouw

Lees over blaaspijnsyndroom

Lees over overactieve blaas


Socials