Trombose

Synoniemen: diep veneuze trombose, diep-veneuze trombose, diepe veneuze trombose, diepveneuze trombose, trombosebeen, trombosebenen

Hieronder leest u in het kort wat de aandoening inhoudt. Wij geven u tips om een behandelaar en behandeling te kiezen die het beste bij u passen. Daarnaast vindt u informatie waar u als patiënt iets aan kunt hebben. Deze informatie is vaak gemaakt in samenwerking met Patiëntenfederatie Nederland en patiëntenorganisaties.

De behandeling van de aandoening Trombose is gewaardeerd met een 8.8 op basis van 662 waarderingen.

Wat kan de Trombosestichting voor mij betekenen?

Geplaatst op 12 april 2015 door - 1314 keer bekeken

Met trombose kunt u prima leven. Alleen vergt het soms wel wat aanpassingen, omdat u dagelijks medicijnen gebruikt. Heeft u behoefte aan meer informatie over de aandoening en behandeling? Of aan een luisterend oor van een lotgenoot? Dan kan een patiëntenvereniging uitkomst bieden. Als trombosepatiënt, kunt u terecht bij de Trombosestichting.

Wat doet de Trombosestichting voor u?

De Trombosestichting strijdt voor betere zorg en een prettiger leven. Dat doen zij samen met bijvoorbeeld artsen, verzekeraars en natuurlijk u én andere patiënten. U kunt bij de Trombosestichting terecht voor informatie en advies. Ook helpt de Trombosestichting u om uw ervaringen te delen. Daarvoor kunt u onder meer terecht op het forum.

 
Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter


  • Nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter


Velden met een * zijn verplicht

Partners van ZorgkaartNederland