Blogs van Tineke den Boer

Mijn naam is Tineke den Boer en ik ben geboren in 1955. Voor de goede rekenaar: 64 jaar jong! Want zo voel ik me toch wel, ondanks mijn gezondheidsproblemen. Na mijn rug- en nekoperaties kreeg ik namelijk te maken met FBSS. Dit staat voor Failed Back Surgery Syndrome en betekent dat ik chronische zenuwpijn houd in mijn been, ondanks de operaties. Tegen de zenuwpijn in mijn linkerbeen- en voet heb ik daarom momenteel een neurostimulator. Dit is een klein apparaatje onder de huid dat kleine elektrische schokjes afgeeft. De rug- en nekoperaties zijn in België gedaan. Daar is ook de neurostimulator geplaatst.

Daarnaast ben ik ook bekend met poly-artrose. In mijn duim heb ik grote slijtage en daarvoor moet ik binnenkort een kijkoperatie gaan. In een Nederlands ziekenhuis. Omdat ik zoveel ervaring heb met Belgische ziekenhuizen en binnenkort dus met Nederlandse ziekenhuizen, hoop ik in mijn blogs de vergelijking te kunnen trekken tussen de twee verschillende zorgsystemen. Wat kunnen ze van elkaar leren? En waar voel ik me als patiënt het prettigst bij?

Blogs van deze auteur

Partners van ZorgkaartNederland