We gaan ervoor!

Geplaatst op 20 april 2018 door - 568 keer bekeken

Foto We gaan ervoor!

Een prachtige ochtend. De zomer hangt in de lucht. We gaan ervoor! Met een glimlach stap ik door de voordeur naar buiten. Haal heel diep adem en strek me uit. Mijn armen maken van vreugde een draai door de lucht. Ik sta op mijn tenen en kijk naar de zon.

 

Joehoe, ik ben weer buiten. Mijn blote benen genieten van het vleugje wind. Mijn neus ruikt de vlier en de rest van de buitenlucht. Een fietser die voorbij gaat, een cabrio met knallende motor. Ik haal nog eens diep adem, strek me uit en zwaai. Ik ben weer buiten, ik ben weer thuis.

 
Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter


  • Nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter


Uw naam wordt vermeld op de website bij uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond en is enkel bekend bij de redactie. ZorgkaartNederland respecteert uw privacy.
Met het inzenden van een reactie geeft u aan akkoord te gaan met de gedragcodes.

Velden met een * zijn verplicht

Partners van ZorgkaartNederland