Naar de navigatie Naar de inhoud

ParaBench

Zet uw fysiotherapiepraktijk op de kaart met een Praktijkpakket

Vraag informatie aan

Een Praktijkpakket van ZorgkaartNederland maakt het makkelijker om waarderingen actief te monitoren en biedt de mogelijkheid uw praktijk op eigentijdse wijze te presenteren. Met een Praktijkpakket heeft u dus meer zicht op wat er op ZorgkaartNederland gebeurt. Bovendien profiteert u van extra gemak (en tijdwinst) door handige tools als e-mail alerts en downloads voor analyse. Er zijn twee pakketten beschikbaar. Basis voor praktijken met één vestiging. En PRO voor praktijken met meerdere vestigingen. Hieronder leest u meer over de voordelen voor fysiotherapeuten.

ParaBench Module

In samenwerking met ParaBench (een initiatief van o.a. Intramed) is een aanvullende module ontwikkeld die beschikbaar is binnen het bestaande Praktijkpakket. De module biedt fysiotherapiepraktijken de mogelijkheid om benchmarkgegevens te tonen op ZorgkaartNederland. Dé kans om uw praktijk nog beter te presenteren én te laten zien dat u transparant bent over de effectiviteit van de geleverde zorg.

Als fysiotherapiepraktijk kunt u zelf beslissen of u deze module wilt aanzetten. Dit doet u door in de beheeromgeving van het Praktijkpakket een unieke ParaBench code in te voeren. Dit is heel eenvoudig. Hoe het precies werkt staat duidelijk omschreven in de handleiding.

 

Bekijk de demo

 

De voordelen van een ZorgkaartNederland Praktijkpakket

  • Een betere presentatie van uw dienstverlening op ZorgkaartNederland
  • Up-to-date zicht op waarderingen
  • Actieve monitoring & analyse
  • Tips & ondersteuning bij uit het uitvragen van patiëntervaringen
  • Extra gemak en tijdwinst
  • Zicht op meningen en verbeterpunten
  • Loop voorop en laat zien dat u transparant bent én open staat voor feedback

 

Meer informatie

Meer weten over wat ZorgkaartNederland voor u kan betekenen? Stuur een e-mail naar marketing@zorgkaartnederland.nl wij nemen dan contact met u op.

Download de factsheet voor fysiotherapiepraktijken.