Naar de navigatie Naar de inhoud

De Gouden Leeuw Groep

Organisatie

8
.9

uit 251 waarderingen

Over De Gouden Leeuw Groep

De Gouden Leeuw Groep, gevestigd in de landelijke omgeving van de Achterhoek, is een zorgorganisatie die professionele diensten aanbiedt op het gebied van wonen, zorg en welzijn.De organisatie biedt zorg- en dienstverlening aan bij cliënten in de thuissituatie en in haar twee woonzorgvoorzieningen/zorghotels.

Persoonlijke zorg in een warme, veilige en huiselijke omgeving waarbij iedere bewoner zijn eigen levensstijl zo lang mogelijk kan behouden, daar streven we naar bij De Gouden Leeuw Groep. Samen met de cliënt, zijn eigen sociale netwerk, vrijwilligers en medewerkers zijn we continue in gesprek om hier invulling aan te geven. Dit gaat van zorg tot voeding, inrichting en individuele en groepsgerichte activiteiten. Kleinschalig van opzet, met aandacht voor persoonlijke wensen en situatie van de cliënten.

 De missie van De Gouden Leeuw Groep: “Voor iedere zorgvraag een passende oplossing

De Gouden Leeuw Groep is onderscheidend ten opzichte van veel andere zorgorganisaties in de omgeving, omdat de zorg op de locaties wordt geleverd volgens het concept scheiden van wonen en zorg. Voor het wonen worden woon- en servicekosten in rekening gebracht, waardoor cliënten luxe en comfortabel kunnen wonen. De ruime appartementen bieden wooncomfort in een persoonlijke en warme omgeving en geven volop mogelijkheden om een thuisgevoel te creëren. Ieder appartement heeft een grote woonkamer met kitchenette, een eigen badkamer en een slaapkamer. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke ruimten, zoals een lounge, een restaurant en een activiteitenruimte. De maaltijden worden bereid in onze eigen keukens. De voorzieningen hebben een open karakter met (binnen)tuinen zodat ook de mogelijkheid bestaat om lekker buiten op het terras te zitten.

 Samen aangenaam ouder worden

Het merendeel van de appartementen is geschikt voor twee personen. Dit betekent dat ouderen samen met hun partner gebruik kunnen maken van wonen met zorg bij De Gouden Leeuw Groep, ook als één van beide zorg nodig heeft. Tevens bestaat de mogelijkheid tot tijdelijk verblijf na een ziekenhuisopname of voor een vakantie met zorg.

 

 

 

 

Waarderingen historie

2023
8.9
18 waarderingen
2022
8.9
90 waarderingen
2021
9.0
87 waarderingen
2020
8.7
48 waarderingen
2019
8.5
35 waarderingen
2018
8.7
53 waarderingen
2017
8.5
68 waarderingen
2016
8.4
35 waarderingen

Locaties

Er vallen 7 locaties onder deze organisatie, waaronder:

De Gouden Leeuw Groep, locatie Laag Keppel

Verpleeghuiszorg

Locatie

Laag-Keppel

8.5

44 waarderingen

De Gouden Leeuw Groep, locatie Zelhem

Verpleeghuiszorg

Locatie

Zelhem

8.9

39 waarderingen

De Gouden Leeuw Groep, Thuiszorg Rijn en IJssel

Wijkverpleging

Locatie

Laag-Keppel

9.0

130 waarderingen

Bekijk alle locaties

Socials