Naar de navigatie Naar de inhoud

Inovum

Organisatie

7
.9

uit 116 waarderingen

Over Inovum

Inovum is een zorgorganisatie in Wijdemeren en Hilversum waar eigen regie centraal staat. We organiseren onze zorg om de behoefte van de bewoner heen, in samenwerking met de omgeving. Samen zorgen we voor een fijne dag. Inovum doet dit met een kwalitatief goed en samenhangend aanbod van preventie, wonen, welzijn, zorg en behandeling. Inovum biedt, verankerd in de wijk, hulp bij huishouding, individuele begeleiding thuis, casemanagement, alarmzorg, thuiszorg in de wijk en verpleeg(huis)zorg thuis. Inovum biedt een compleet aanbod aan huisvesting, zorg, behandeling en welzijnsdiensten, die zowel collectief gefinancierd worden via de Wlz, Wmo en de Zvw als privaat gefinancierd, zowel intra- als extramuraal.

Het Behandel- en adviescentrum Inovum levert een breed scala aan professionele medische en paramedische diensten bij je thuis en op de locaties van Inovum. Het Behandel- en adviescentrum van Inovum bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, psychologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, geestelijke verzorgers en muziektherapeuten. Het Behandel- en adviescentrum biedt behandelingen en advies aan zowel bewoners in het verpleeghuis als aan cliënten thuis. Onze medewerkers kijken bij de behandeling altijd naar uw wensen en mogelijkheden. We staan naast u en ondersteunen u op een manier die bij u past.

Onze kernwaarden zijn eigen regie, liefdevol en samen. Eigen regie, omdat we geloven dat ieder mens, ook binnen de beperkingen die hij of zij heeft, de eigen regie heeft. Liefdevol, omdat onze medewerkers vanuit hun hart kiezen voor de zorg! Zorg met aandacht, die integer en persoonlijk is en het welbevinden van de cliënt voorop stelt. Samen, omdat we met alle disciplines en vrijwilligers samen werken met de cliënt, zijn familie en mantelzorgers. Waar nodig en nuttig werken we actief samen met andere organisaties.

Waarderingen historie

2023
7.3
25 waarderingen
2022
7.8
47 waarderingen
2021
8.4
44 waarderingen
2019
7.8
95 waarderingen
2018
7.6
8 waarderingen
2017
7.5
29 waarderingen
2016
7.6
57 waarderingen
2015
7.3
4 waarderingen
2014
4.7
1 waardering
2013
4.1
3 waarderingen
2011
6.1
2 waarderingen
2010
6.7
60 waarderingen

Locaties

Er vallen 3 locaties onder deze organisatie:

Logo icon Verpleeghuis en verzorgingshuis Inovum, locatie Beukenhof - Loosdrecht
Inovum, locatie Beukenhof

Verpleeghuiszorg

Locatie

Loosdrecht

8.1

65 waarderingen

Logo icon Verpleeghuis en verzorgingshuis Inovum, locatie Gooiers Erf - Hilversum
Inovum, locatie Gooiers Erf

Verpleeghuiszorg

Locatie

Hilversum

7.6

46 waarderingen

Logo icon Verpleeghuis en verzorgingshuis Inovum, locatie Veenstaete, woongroepen Psychogeriatrie - Kortenhoef
Inovum, locatie Veenstaete, woongroepen Psychogeriatrie

Verpleeghuiszorg

Locatie

Kortenhoef

8.6

5 waarderingen


Socials