Naar de navigatie Naar de inhoud

Blogs over ZorgkaartNederland - pagina 8

Lees en discussieer mee over patiëntervaringen en kwaliteit van de zorg

100 artikelen

Blog Genomineerden ZorgkaartNederland Patiëntvriendelijkheidsprijzen 2016 bekend

Genomineerden ZorgkaartNederland Patiëntvriendelijkheidsprijzen 2016 bekend

1 november 2016 Redactie ZorgkaartNederland

Vijf ziekenhuizen zijn genomineerd voor de titel ‘Meest patiëntvriendelijke ziekenhuis’ en vijf klinieken voor de titel ‘Meest Patiëntvriendelijke Kliniek’. Op dinsdag 13 december aanstaande wordt bekendgemaakt wie de opvolgers zijn van het Deventer Ziekenhuis en de Sint Maartenskliniek, de winnaars van vorig jaar.

Blog “Ligt het aan de wijn?”

“Ligt het aan de wijn?”

31 oktober 2016 Gerdi Verbeet

Gerdi Verbeet heeft last van haar rechterhand. Iets wat haar behoorlijk kwelt. “Soms zit ik ’s nachts rechtop in bed van de pijn.” ZorgkaartNederland volgt de huidige voorzitter van de Raad van Toezicht van Patiëntenfederatie Nederland in de route die zij aflegt als patiënt. Vandaag stap 1: op zoek naar de oorzaak van de lichamelijke klachten.

Blog Inspiratiedag 25 oktober 2016

Inspiratiedag 25 oktober 2016

31 oktober 2016 Redactie ZorgkaartNederland

Op dinsdag 25 oktober j.l. kwamen circa honderd zorgprofessionals, vertegenwoordigers van patiëntenorganisaties en enkele afgevaardigden van zorgverzekeraars naar The Colour Kitchen in Utrecht voor de inspiratiemiddag van ZorgkaartNederland. Het programma bracht een grote verscheidenheid aan sprekers.

Blog Inspireren, delen en verbinden

Inspireren, delen en verbinden

20 oktober 2016 Redactie ZorgkaartNederland

In deze blogserie geven wij onze bezoekers een kijkje achter de schermen bij ZorgkaartNederland. Hierbij het blog van Bernadette van Oost, relatiemanager ZorgkaartNederland.

Blog Wat is uw ervaring met geboortezorg?

Wat is uw ervaring met geboortezorg?

12 oktober 2016 Redactie ZorgkaartNederland

Wij zijn op zoek naar zwangere vrouwen en moeders die maximaal 3 jaar geleden bevallen zijn van hun kindje. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de geboortezorg!

Blog Mijn zorgverleners en ZorgkaartNederland

Mijn zorgverleners en ZorgkaartNederland

11 oktober 2016 Noks Nauta

Ik ben al jaren een fan van ZorgkaartNederland. Ik vond het al meteen bij aanvang een uitermate goed initiatief. Voordat ik deze blogs ging schrijven, droeg ik ook al bij door het schrijven van waarderingen van mijn zorgverleners. Ik dacht daar altijd goed over na. Nooit zette ik iets zomaar op de site. Ik streefde ernaar datgene op te schrijven wat ik ook persoonlijk had besproken. De laatste week heb ik mij verbaasd over hoe verschillend mijn eigen zorgverleners denken over ZorgkaartNederland. Hierbij enkele voorbeelden.

Blog #MijnZorgErvaring

#MijnZorgErvaring

6 oktober 2016 Redactie ZorgkaartNederland

In deze blogserie geven wij onze bezoekers een kijkje achter de schermen bij ZorgkaartNederland. Hierbij het blog van Peter Bekel, online marketeer.

Blog Rijen dik, echte vrienden

Rijen dik, echte vrienden

22 september 2016 Redactie ZorgkaartNederland

In deze blogserie geven wij onze bezoekers een kijkje achter de schermen bij ZorgkaartNederland. Nicole Velthuis, manager communicatie, trapt af.

Blog Schrijf uw zomer zorgervaring in een copla!

Schrijf uw zomer zorgervaring in een copla!

27 juli 2016 Redactie ZorgkaartNederland

Heeft u een aandoening die u ernstig belemmert in het hebben van vakantieplezier? Of misschien ‘maar’ een ingegroeide teennagel of even buikpijn. Of iets er tussenin? Dan zijn we op zoek naar u!

Blog In het verzorgingshuis

In het verzorgingshuis

14 juli 2016 Redactie ZorgkaartNederland

Misschien heeft u afgelopen weekend in De Telegraaf het artikel over verpleeghuizen gelezen? Met daarbij het prachtige gedicht van bewoonster Claar Margadant (90). Zij schreef dit gedicht voor het ZorgkaartNederland interviewteam.