Naar de navigatie Naar de inhoud

Website van het Jaar 2021

Geplaatst op 4 oktober 2021 door - 1395 keer bekeken

Foto Website van het Jaar 2021

ZorgkaartNederland is bijzonder vereerd met de nominatie voor ‘Website van het Jaar’ in de categorie ‘Gezondheid’. Helpt u ons winnen?

Ieder jaar worden de prijzen uitgereikt voor Website van het Jaar. Net als vele andere jaren horen we in 2021 bij de genomineerden, en ook dit jaar zijn we weer trots en dankbaar.

Gunt u ons de overwinning? Stem dan direct, door te klikken op de afbeelding onderaan dit bericht.

Goed bezocht

2021 was een bijzonder jaar voor mensen die zorg nodig hadden. Er kwamen door de tweede corona-golf weer veel patiënten bij. En – ondanks al het harde werken in de zorg – konden veel mensen er tijdens de tweede golf niet terecht.

Velen zochten dan ook informatie online. En ZorgkaartNederland werd als onafhankelijke website goed gevonden, bijvoorbeeld voor informatie over corona of voor ervaringen van anderen.

Zonnige mijlpalen

Tegen de zomer ging de zon harder schijnen, letterlijk en figuurlijk. Aan het begin van de zomer heeft mevrouw Everaert in Den Haag de 1 miljoenste waardering geplaatst. En aan het eind van de zomer heeft u live inzicht gekregen in recente wachttijden in de medisch-specialistische zorg.

Bovengenoemde mijlpalen laten zien dat we ertoe doen in het online zorglandschap. Maar het zijn ook twee mijlpalen die we niet hadden kunnen bereiken zonder uw hulp. Onze dank daarvoor is groot!

Help u ons dit jaar nog één keer?

De winst bij de jaarlijkse verkiezing ‘Website van het Jaar’ zou de kroon zijn op ons werk. En op úw werk: uw geplaatste waardering of bezoekje aan één van onze pagina’s.

Winst draagt er echter ook aan bij, dat we vol overtuiging kunnen blijven roepen dat we het grootste onafhankelijke keuzeplatform in de zorg zijn. En dat we kunnen blijven werken aan een nóg beter product.

Steun ons daarom nog eens met uw stem. Samen zorgen we ervoor dat patiënten kunnen blijven kiezen voor passende zorg.

Stem op ZorgkaartNederland door te klikken op onderstaande banner

Wij zijn genomineerd! Stem nu!Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter

Nog geen reacties geplaatst


Laat een reactie achter

Uw naam wordt vermeld op de website bij uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond en is enkel bekend bij de redactie. ZorgkaartNederland respecteert uw privacy.
Met het inzenden van een reactie geeft u aan akkoord te gaan met de gedragcodes.